reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kamilaa cudownie wygladasz !
Dziekuje[emoji8][emoji8]
Jaki śliczny ojaaaa [emoji7] :)
[emoji8]dziękuję
Pytałam Was o witaminy i dziękuje za pomoc :) zdecydowałam się na Prenatal Duo ostatecznie ;) zobaczymy jak będę się czuła ;) a polećcie coś na rozstępy ;) ja aktualnie stosuje olejek z babydream fur mama, ale szczerze powiedziawszy wiedziałam, że na razie brzuszek tak nie rośnie i nie myślałam zbyt długo nad zakupem, w kolejce stoi bio-oil bo dostałam od teściowej :) ale chętnie zobaczę co wy polecacie i używacie :)
Ja sie smaruje roznymi, ale zwyklymi kremami, balsamami. Nie kupuje nic specjalnego przeciw rozstepom bo wiem ze one u mnie wychodza nie ważne czym sie posmaruje(w pierwszej ciazy stosowalam rozne przeciw rozstepom a i tak wyszly)
Badania zaliczone. Krew oddana.
Kciuki za dobre wyniki [emoji110]
Dziś wieczorem mam wizytę, ciekawa jestem jak sie ma moja Mała. W piątek mamy wyjazd do Polski więc liczę na dobre wieści [emoji846]
Kciuki za wizyte [emoji110][emoji110]

reklama
Ann kciuki za wizytę

Kamila piękny brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] maleńka coraz większa [emoji7]

Co do rozstępów 6lat temu smarowałam się przeróżnymi kremami, oliwką i rozstępy niestety wyszły. Wszystko zależy od skóry i ile się przytyję no i jak piszą od genów? ;)

Ann powodzenia ! Ja też dziś wizytuje o 15.20.
Ja używam oliwki baby dream. Smaruje się na mokre cialo pod prysznicem. Czasami jak pamietam to używam ziaji przeciw rozstepom. Na razie nie mam ani jednego.

Niestety po pierwszej ciaży pojawilo sie u mnie bielactwo mam całe biodra i pachy w plamach. Gdzieś tam pojedyńcze malutkie na kolanach i przy ustach. Boje sie teraz tego czasu czy znowu coś nie wyjdzie bo choć pogodzilam się z tym to jednak latem bardzo się wstydze.

Ann kciuki za wizytę

Kamila piękny brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] maleńka coraz większa [emoji7]

Co do rozstępów 6lat temu smarowałam się przeróżnymi kremami, oliwką i rozstępy niestety wyszły. Wszystko zależy od skóry i ile się przytyję no i jak piszą od genów? ;)

No rosnie [emoji14] w poniedziałek bede wiedziala jak juz duza jest [emoji7]

Ja używam oliwki baby dream. Smaruje się na mokre cialo pod prysznicem. Czasami jak pamietam to używam ziaji przeciw rozstepom. Na razie nie mam ani jednego.

Niestety po pierwszej ciaży pojawilo sie u mnie bielactwo mam całe biodra i pachy w plamach. Gdzieś tam pojedyńcze malutkie na kolanach i przy ustach. Boje sie teraz tego czasu czy znowu coś nie wyjdzie bo choć pogodzilam się z tym to jednak latem bardzo się wstydze.

Kciuki [emoji110]
Ciekawe kiedy cos ruszy [emoji14][emoji106]

Nie ma czego:) bielactwo to oryginalnosc. ja zawsze podziwialam to ze skóra moze tak wygladac i wcale mi to nie przeszkadza... domyslam sie ze są ludzie ktorzy zwracaja na to uwage ale olac to. ty chociaz sie zakryjesz...
ja po wypadku samochodowymz dziecinstwa mam 2 blizny na twarzy.. jedna poprzecznie wzdluz policzka a drugą nad ustami i wzdluz nosa... 10.04 beda 22 lata jak z tym zyje.. wstydzilam sie panicznie.. buzi nie mam jak schowac.. facet to chociaz zarostem przykryje.. przywyklam ze wszyscy zwracali uwage ale osiagnelismy taki etap w spoleczenstwie ze nikt na to nie patrzy a ja szczerze zapominam ze to mam.. nawet patrzac w lustro tak sie przyzwyczailam ze nie czuje swojej innosci.

Daj znac co u lekarza :)

Przyszly dzisiaj paczki z allegro :)
Hubiworld i swiat dziecka
IMG_20190205_100440.jpg
IMG_20190205_101220.jpg

IMG_20190205_101613-2340x3120.jpg

Wow jakie śliczne to wszystko [emoji4] też obserwuję tych sprzedawców i sobie pozamawiam tam większość. Jak wychodzi przesylka? Ten laktator to ręczny, tak?

Reczny. Przesyłka u jednego prawie 19zl, u drugiego cos okolo 10. Ogolnie jestem zadowolona. Najlepszy przewijak i ta kolderka z poduszka. Pieluchy tez ok. Najgorzej chyba prześcieradła do wozka i becik.

W smyku jest promocja na bambusowe pieluchy. 75x75 okolo 13zl. Sa extra

reklama
Do góry