reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mallina moj też tak mówi, że woli orygnały. A ja jakoś nie moge. Te pod pachami i na biodrach to pól biedy najgorzej z twarzą. No ale co począć. Skóry nie zmienie, a i lekarstwa nie ma. Czasami napaćkam samoopalacza, ale jak mi sie nie chce to olewam. Szkoda, że opalać się nie mogę zawsze bardzo lubilam.
Liczba piekne zakupy !

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji4] mój brzuszek też już okrąglutki, ale 3 ciąża to się nie dziwię. Ja mam już troszkę rozstępów na brzuchu, ale nic nie poradzę. W pierwszej ciąży nie miałam nic. W drugiej wyszło mi kilka pod koniec, a teraz już są. Olalam jakieś szczególne smarowanie. Tylko jak mnie skóra swędzi. Jak mają być to będą i tak.

Ann powiem ci że ja też tym razem mam bardziej to wszystko w nosie. Stroj planuje kupić już jednoczęściowy bo raczej cialo już nie bedzie idealne po drugiej ciąży. A nie jestem typem sportowca czy kobiety ktora potrafi trzymac diete. Jestem szczupła, ale po prostu już bym się nie czuła w "gołym" bikini. Nie przejmuj się każdy rozstęp to przypomnienie tego co kochasz najmocniej.

Ja już po. Młody przestał tak przybierać na wadze i waży 3200 także to chyba na plus bo raczej 5 kg kloca nie przyjdzie mi rodzić. Rozwarcia nie ma i szyjka lekko się skrocila. Kazał masować sutki.
Wszystkie przeplywy też w porządku. Jak nie urodzę do terminu to po kilku dniach bierze mnie na wywolanie. To też na plus.

Ja już po. Młody przestał tak przybierać na wadze i waży 3200 także to chyba na plus bo raczej 5 kg kloca nie przyjdzie mi rodzić. Rozwarcia nie ma i szyjka lekko się skrocila. Kazał masować sutki.
Wszystkie przeplywy też w porządku. Jak nie urodzę do terminu to po kilku dniach bierze mnie na wywolanie. To też na plus.

Przeczytalam "ja juz po" i adrenalina :D myslalam, ze urodzone :D

Ja mam autostrade na brzuchu i wisi mi to.. Jestem tez gruba i w nosie mam to.. Jak ktoś nie chce niech nie patrzy ja sie nie bede ograniczać.. Czy to na plazy czy na basenie. Co prawda stroj jednoczęściowy ale bikini nosiłam jak wazylam 60kg.odkad urodzilam córkę i po odchudzaniu zaliczylam jojo poddalam sie i zyje sobie spokojnie.

Liczba jak zapytałam gina czy moj mąż może dziś wina się napić, a on powiedzial że tak tylko jutro już niech nie pije to bylam tak podjarana !
A jemu chodzilo o to że jutro ma dyżur po prostu.

Mallina mi to nie przeszkadza w sensie jak kto wyglada. Ale ja źle bym się czuła po prostu. Każdy ma swojego bzika i tyle. Grunt to czuć się dobrze ze sobą

reklama
Do góry