reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku :p
Liczba szybko leki pomogą :)
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?

Ja wizytuje w pt więc aktualizacja info o bejbiku wieczorem w pt [emoji23]
No to juz nie długo [emoji7]
Ktory to bedzie tc ?

Ja mam wizyte w poniedziałek i ciekawa jestem jak mala przybrała [emoji3] pewnie juz ponad 500g bedzie [emoji7]
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku [emoji14]
Liczba szybko leki pomogą :)
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?
My uzywalismy tylko dady bo na pampers inne mlody mial uczulenie.
Ja po wizycie 32+1, slicznota wazy trochę ponad 2 kg.:):):) Ja mam infekcje i znowu globule :/
Duza dziewczynka [emoji173][emoji173]
Co masz na infekcje ? Ja chyba znowu mam jakies poczatki wiec pewnie cos pojdzie w ruch...[emoji849]

Ja teraz co tydzien i co tydzien 200 zl. Strasznie te wszystkie wizyty i badania drogie !
Nawet nie wspominaj o kwotach ja w styczniu wydałam 1000 zł na wizyty, badania, leki a dziś jeszcze kupiłam witaminy, magnez jakieś pierdy i kolejne 100 zł, w sobotę wizyta u endo, za 2 tyg lekarz i znowu leki powiem ci, że zastanawiam się skąd na to zacząć brać ;)

Ja teraz co tydzien i co tydzien 200 zl. Strasznie te wszystkie wizyty i badania drogie !
Współczuję[emoji53] no to rzeczywiście daja po kieszeni takie wizyty [emoji53]

Ja chodze do prywatnych lekarzy ale nie płacę a na badania mam znizki lub tez nie place, zalezy które..

Ostatnio zapłaciłam za badanie moczu (posiew) 30zl a przy odbiorze jesli cos tam wyjdzie to za rozpoznanie dodatkowo 20zl [emoji849]

reklama
No to juz nie długo [emoji7]
Ktory to bedzie tc ?

Ja mam wizyte w poniedziałek i ciekawa jestem jak mala przybrała [emoji3] pewnie juz ponad 500g bedzie [emoji7]My uzywalismy tylko dady bo na pampers inne mlody mial uczulenie.Duza dziewczynka [emoji173][emoji173]
Co masz na infekcje ? Ja chyba znowu mam jakies poczatki wiec pewnie cos pojdzie w ruch...[emoji849]

Macmiror nie pomogl, teraz gynalgin

Do góry