reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku :p
Liczba szybko leki pomogą :)
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?

Ja wizytuje w pt więc aktualizacja info o bejbiku wieczorem w pt [emoji23]
No to juz nie długo [emoji7]
Ktory to bedzie tc ?

Ja mam wizyte w poniedziałek i ciekawa jestem jak mala przybrała [emoji3] pewnie juz ponad 500g bedzie [emoji7]
Martoosia nie polubiaj tego że ja jeszcze w dwupaku [emoji14]
Liczba szybko leki pomogą :)
Dziewczyny jakie pampersy polecacie ?
My uzywalismy tylko dady bo na pampers inne mlody mial uczulenie.
Ja po wizycie 32+1, slicznota wazy trochę ponad 2 kg.:):):) Ja mam infekcje i znowu globule :/
Duza dziewczynka [emoji173][emoji173]
Co masz na infekcje ? Ja chyba znowu mam jakies poczatki wiec pewnie cos pojdzie w ruch...[emoji849]

Ja teraz co tydzien i co tydzien 200 zl. Strasznie te wszystkie wizyty i badania drogie !
Nawet nie wspominaj o kwotach ja w styczniu wydałam 1000 zł na wizyty, badania, leki a dziś jeszcze kupiłam witaminy, magnez jakieś pierdy i kolejne 100 zł, w sobotę wizyta u endo, za 2 tyg lekarz i znowu leki powiem ci, że zastanawiam się skąd na to zacząć brać ;)

Ja teraz co tydzien i co tydzien 200 zl. Strasznie te wszystkie wizyty i badania drogie !
Współczuję[emoji53] no to rzeczywiście daja po kieszeni takie wizyty [emoji53]

Ja chodze do prywatnych lekarzy ale nie płacę a na badania mam znizki lub tez nie place, zalezy które..

Ostatnio zapłaciłam za badanie moczu (posiew) 30zl a przy odbiorze jesli cos tam wyjdzie to za rozpoznanie dodatkowo 20zl [emoji849]

reklama
No to juz nie długo [emoji7]
Ktory to bedzie tc ?

Ja mam wizyte w poniedziałek i ciekawa jestem jak mala przybrała [emoji3] pewnie juz ponad 500g bedzie [emoji7]My uzywalismy tylko dady bo na pampers inne mlody mial uczulenie.Duza dziewczynka [emoji173][emoji173]
Co masz na infekcje ? Ja chyba znowu mam jakies poczatki wiec pewnie cos pojdzie w ruch...[emoji849]

Macmiror nie pomogl, teraz gynalgin

Do góry