reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja płacę za wszystko niestety. Każda wizyta 200 i kurde przy tych co tydzień moglby dać jakiś rabat. Za badania ostatnio 180 zł. Nie licze już tych witamin i leków. Najgorsze jest to, że to wszystko jest takie nieadekwatne do naszych zarobków.

Jutro wg OM zaczynamy 12tc, wg pierwszego usg co to niby młody byl młodszy, jutro bedzie początek 11tc.

Oj leci ten czas [emoji173] jeszcze moment i pierwsze kopniaki [emoji14]

Ja płacę za wszystko niestety. Każda wizyta 200 i kurde przy tych co tydzień moglby dać jakiś rabat. Za badania ostatnio 180 zł. Nie licze już tych witamin i leków. Najgorsze jest to, że to wszystko jest takie nieadekwatne do naszych zarobków.

No niestety wizyty i leki sa drogie... szkoda ze zarobki nie sa właśnie zazwyczaj odpowiednie..

Już??? O matko czas leci !
No bo już chcialam się obrazić [emoji14]
Jutro przyjda do mnie gadzety kokon otulacz do fotelika i na prawde koniec zakupów !

Chyba spróbuje te dady też. Dzieki

Ja pamietam ze z mlodym mialam jeszcze jakies inne na początek no i jak nie podpasowaly mu tamte to tylko dady i przy nich zostaliśmy. Teraz pewnie tez kupie inne na probe[emoji848]

Już??? O matko czas leci !
No bo już chcialam się obrazić [emoji14]
Jutro przyjda do mnie gadzety kokon otulacz do fotelika i na prawde koniec zakupów !

Chyba spróbuje te dady też. Dzieki
Ja przy młodym próbowałam chyba wszystkich, na szczęście to był typ który nie miał żadnego uczulenia. Najczęściej dady i pampers zielone. Te tescowe też były dobre. Do szpitala jako pierwsze kupiłam Pampers ;)

Do szpitala mam te ekologiczne już kupione. Lena miala uczulenie na dady wlaśnie ale może synek bedzie miał inne predyspozycje.

Wiktorka nk już niedługo, ale faktycznie dużo kosztują twoje wizyty [emoji57]
Ja nie polece żadnych chyba ze jakieś ekologiczne np Bamboo Nature, bo ja używam wielorazowek [emoji846]

Martoosia czekam na wieści piątkowe i zaciskam kciuki [emoji6]

Kamilla a który tc będzie u ciebie podczas wizyty? Moja wazyla 530g w 23+1

liczba czesto masz infekcje? Jq nie mialam nigdy w ciazy. A to moja 3 ciaza. Uzywasz wkladek na bielizne? Ja np ni3 nosze zadnych wkladek. Zmieniam bielizne jakoś częściej bo wiadomo, że się brudzi, ale zero wkładek. No i w nocy najlepiej śpij bez bielizny, jqkies luzne spodenki. Moze to pomoze troche [emoji846]

No ja płacę tylko za dodatkowe usg. Ale u mnie to koszt 120€ za cała ciążę, a usg co miesiąc mam. Inaczej miałabym tylko 3 bo tyle refunduje ubezpieczenie. I jakieś grosze za zastrzyk czy krzywą cukrową.

reklama
Spanie bez bielizny fakt najlepsze, ale z kolei ja używam wkładek bo inaczej sobie nie wyobrażam i też zmieniam kilka razy dziennie.
Ann zazdroszcze samozaparcia w wielorazówkach

Do góry