reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny. Robie inhalacje też i mam nawet wrażenie że jest gorzej. Kaszel mocniejszy a nic się nie odrywa. Jutro dzwonie do lekarza niech mi daje antybiotyk bo tak sie nie da funkcjonowac. A mlody w brzuchu to już w ogole ma przekichane tak podskakiwac co chwile

No pewnie, dzwon kochana. Jesteś już wysoko w ciąży i taki kaszel może spowodować skurcze. Daj znać co wynegocjowalas ;)

Cześć Wam :) polećcie jakieś witaminy na drugi trymestr :) rozważam pomiędzy Prenatal Duo, a MamaDHA Premium :) aktualnie biorę Prenatal Uno :)

Cześć Wam :) polećcie jakieś witaminy na drugi trymestr :) rozważam pomiędzy Prenatal Duo, a MamaDHA Premium :) aktualnie biorę Prenatal Uno :)
Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]
Ja biore prenatal duo i jestem nawet zadowolono, a jak zamowisz na ge mini to nawet cena fajna.
Dziewczyny u mnie lepiej ! W koncu !
No i w poniedzialek kończe 37 tydzien !
Super ze ci sie poprawia [emoji4]

U mnie nadal katar meczy, caly nos zatkany juz nie wiem czy to prawdziwy katar czy to raczej objaw ciąży [emoji849]

W sobote lece na badania (tsh oby spadlo...morfo i posiew moczu) a odbiore wyniki i wizyte u gina mam dopiero 11.02 [emoji57] jajo zniose do tego czasu [emoji849]

Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]Super ze ci sie poprawia [emoji4]

U mnie nadal katar meczy, caly nos zatkany juz nie wiem czy to prawdziwy katar czy to raczej objaw ciąży [emoji849]

W sobote lece na badania (tsh oby spadlo...morfo i posiew moczu) a odbiore wyniki i wizyte u gina mam dopiero 11.02 [emoji57] jajo zniose do tego czasu [emoji849]
Herbata koperkowa podobno pomaga przy katarze

reklama
Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]Super ze ci sie poprawia [emoji4]

Dzięki zobaczę :), ja w sobotę badania tarczycowe muszę też zrobić, ale caly czas później normy więc aż się boje :)

Do góry