reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny. Robie inhalacje też i mam nawet wrażenie że jest gorzej. Kaszel mocniejszy a nic się nie odrywa. Jutro dzwonie do lekarza niech mi daje antybiotyk bo tak sie nie da funkcjonowac. A mlody w brzuchu to już w ogole ma przekichane tak podskakiwac co chwile

No pewnie, dzwon kochana. Jesteś już wysoko w ciąży i taki kaszel może spowodować skurcze. Daj znać co wynegocjowalas ;)

Cześć Wam :) polećcie jakieś witaminy na drugi trymestr :) rozważam pomiędzy Prenatal Duo, a MamaDHA Premium :) aktualnie biorę Prenatal Uno :)

Cześć Wam :) polećcie jakieś witaminy na drugi trymestr :) rozważam pomiędzy Prenatal Duo, a MamaDHA Premium :) aktualnie biorę Prenatal Uno :)
Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]
Ja biore prenatal duo i jestem nawet zadowolono, a jak zamowisz na ge mini to nawet cena fajna.
Dziewczyny u mnie lepiej ! W koncu !
No i w poniedzialek kończe 37 tydzien !
Super ze ci sie poprawia [emoji4]

U mnie nadal katar meczy, caly nos zatkany juz nie wiem czy to prawdziwy katar czy to raczej objaw ciąży [emoji849]

W sobote lece na badania (tsh oby spadlo...morfo i posiew moczu) a odbiore wyniki i wizyte u gina mam dopiero 11.02 [emoji57] jajo zniose do tego czasu [emoji849]

Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]Super ze ci sie poprawia [emoji4]

U mnie nadal katar meczy, caly nos zatkany juz nie wiem czy to prawdziwy katar czy to raczej objaw ciąży [emoji849]

W sobote lece na badania (tsh oby spadlo...morfo i posiew moczu) a odbiore wyniki i wizyte u gina mam dopiero 11.02 [emoji57] jajo zniose do tego czasu [emoji849]
Herbata koperkowa podobno pomaga przy katarze

reklama
Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]Super ze ci sie poprawia [emoji4]

Dzięki zobaczę :), ja w sobotę badania tarczycowe muszę też zrobić, ale caly czas później normy więc aż się boje :)

Do góry