reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja nie mam pojęcia w tym temacie. Moj maz mial żylaki powrózka nasiennego ale pierwsza ciaza była z zaskoczenia a teraz staralismy sie 3 cykle i tez sie udalo. Nic nie badalismy u meza. Ale z prostata moze byc inaczej. Moze warto by maz poszedl do specjalisty i spytal czy jest cos konieczne przed staraniami?

reklama
Ja nie mam pojęcia w tym temacie. Moj maz mial żylaki powrózka nasiennego ale pierwsza ciaza była z zaskoczenia a teraz staralismy sie 3 cykle i tez sie udalo. Nic nie badalismy u meza. Ale z prostata moze byc inaczej. Moze warto by maz poszedl do specjalisty i spytal czy jest cos konieczne przed staraniami?

Ja dalej walcze z okropnym kaszlem. Niestety nic nie dziala i nikt nie chce mi dać antybiotyku. Stresuje mnie to okropnie bo zaczynam mieć bole miesiaczkowe, pachwiny rwą okropnie a brzuch mam już na kolanach.

No mam właśnie, a kaszel taki że nie raz nie mogę oddychać. Już nie wiem co robić nic nie dziala ani syrop ani tabletki ani czosnki i cebule

Bo mówią, żeby jeszcze z tydzień odczekać. Wiem, że są bezpieczne antybiotyki. Zobaczymy w poniedziałek. Nie mam ani gorączki ani kataru ani gardlo nie boli tylko ten kaszel. A ty który to tydzien ?
Mallina ja też spać nie moge

Bo mówią, żeby jeszcze z tydzień odczekać. Wiem, że są bezpieczne antybiotyki. Zobaczymy w poniedziałek. Nie mam ani gorączki ani kataru ani gardlo nie boli tylko ten kaszel. A ty który to tydzien ?
Mallina ja też spać nie moge

Ja pierwszy antybiotyk ampicyline bralam w 10tc. Pozniej duomox, zinnat gdzies w 27 i dzisiaj 31t znowu zaczynam, bo spedzilam noc na sorze. Zapalenie gardla i boje sie tej świńskiej grypy, bo jest epidemia.

reklama
Do góry