reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Siema! Siedzę właśnie przed kompem i odświeżam wyniki diagnostyki, zastanawiam się w którą stronę poszła moja anemia.
Wczoraj poczytałam więcej o elektrostymulacji TENS i chyba się na to zdecyduję. Wiem, że tu jedna koleżanka polecała. Opinie są podzielone ale wypożyczenie kosztuje 134zł więc nie zaszkodzi spróbować a może znacząco złagodzi ból.

reklama
Herbata koperkowa podobno pomaga przy katarze
Moze wypróbuję ale poki co nic narazie na mnie nie działa, jedynie troche lepiej dzieki wodzie morskiej..
Dzięki zobaczę :), ja w sobotę badania tarczycowe muszę też zrobić, ale caly czas później normy więc aż się boje :)
No to kciuki za wyniki [emoji110]
Ja jestem ciekawa czy moje tsh spadlo przy tej dawce... mam nadzieję..

Ja biore prenatal duo i jestem nawet zadowolono, a jak zamowisz na ge mini to nawet cena fajna.
Dziewczyny u mnie lepiej ! W koncu !
No i w poniedzialek kończe 37 tydzien !
Czyli możesz już rodzić i stan alarmowy podwyższony ;)

Właśnie szukam witamin, 8lat temu brałam prenatal, 6lat temu femibion, teraz myślałam właśnie nad tymi prenatal uno.

Mi dzisiaj wyskoczyło wielkie zimno na ustach :/ efekt przeziębienia. Smaruje to to maścią cynkową. Mam jeszcze heparex maść na opryszczkę ale nie mam pojęcia czy można w ciąży

Ile kosztują ? :) Ja myślę o tym Prenatalu tylko mają dużo żelaza i boje się że zaraz nie będę mogła z WC skorzystać :p

Sprawdz sobie sklad tego vitaminera. On jest polowe tanszy, a farmaceuci mowili, ze nie ma roznicy. ( Ja nie porownywalam ) Osobno w srodku sa witaminy i osobno listki z dha.

reklama
Do góry