reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
W piątek byłam u ginekologa innego i tam był widoczny zarodek ale nie był pewny serca więc kazał zrobić betę
Teraz już pewnie sprawa nie aktualna, ale ja właśnie wzięłam sobie do serca słowa Dagi, że też jej później zwolniła i nie potrzebnie wpadła w stres, dlatego ja robiłam dzień po pozytywnym teście i powtórzyłam po 48h rosła prawidłowo więc stwierdziłam, że więcej nie robię, kusiło nie powiem, że nie, szczególnie, że na wizycie miałam sam pęcherzyk ciąża młodsza o 8 dni, ale odpuściłam i widzisz teraz Gargamel mały ma już ponad 5 cm ;) i chyba zaczynam wierzyć,że sierpień jest w naszym zasięgu :)

reklama
Hey :) mam pytanie odnośnie zapalenia prostaty...czy któras z was starała się o dziecko po leczeniu męża? czy robił dodatkowe jakieś badania?

Do góry