reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U nas 54cm długości mloda miała. Ogolnie ubranka ze szpitala nienmialy luzu byly idealne na nią [emoji14] objetosciowo sie wypełniły heh.
Ja we wtorek zobacze ile maly przybral.. W 23+5 mial 700g a na wizycie bedzie 26+2
No ciekawe jak juz duzy [emoji106][emoji854] no widzisz twoja sie idealnie miescila a na nojego wszystko za duze bylo [emoji12]

Moja miała wcześniej 131g a 3tygodnie pozniej teraz w poniedzialek miała 260g[emoji7]

reklama
Marta gratuluję serduszka [emoji173]️
Dziewczyny co.do wagi bobasa, to powiem wam, ze cccaaaaly 2 trymestr Pola była ok 2 tyg do tylu z wagą. A pozniej jak ruszyła, to w dniu cc szacowali, ze urodzi się 4200 [emoji33] w ostateczności bylo 4060 [emoji14]

Daga u mnie mlody wlasnie tez sporo w tyle, delikatnie tylko powyzej dolnego centyla ale zdrowy wiec mam nadzieje ze to nic takiego i przyspieszy w 3 trymestrze. Ja w tej ciazy tez tyje najmniej i jakos tak najciezej mi idzie.

U nas 54cm długości mloda miała. Ogolnie ubranka ze szpitala nienmialy luzu byly idealne na nią [emoji14] objetosciowo sie wypełniły heh.
Ja we wtorek zobacze ile maly przybral.. W 23+5 mial 700g a na wizycie bedzie 26+2
Moja na wizycie w 23+1 miała 530g, ale mój młodszy synek miał 3920g jak sie urodził. Ciekawe czy siostra będzie jednak mniejsza.

Moja na wizycie w 23+1 miała 530g, ale mój młodszy synek miał 3920g jak sie urodził. Ciekawe czy siostra będzie jednak mniejsza.
Nic nie jest przesadzone. Kazde dziecko inaczej.. Jedne szybko przybieraja i później zwalniaja, inne odwrotnie. Tyle ile im dane beda ważyć.
Ja tak rozkminiam ile wytrwam w ciąży. 7 kwietnia jest chrzest Ali chciałabym na nim być :) 21 kwietnia znow święta.. I wolalabym byc tez z rodziną wiec najlepiej rozsypac sie po 7 ale przed 21 :D

Nic nie jest przesadzone. Kazde dziecko inaczej.. Jedne szybko przybieraja i później zwalniaja, inne odwrotnie. Tyle ile im dane beda ważyć.
Ja tak rozkminiam ile wytrwam w ciąży. 7 kwietnia jest chrzest Ali chciałabym na nim być :) 21 kwietnia znow święta.. I wolalabym byc tez z rodziną wiec najlepiej rozsypac sie po 7 ale przed 21 :D
A na kiedy dokładnie masz tp ? [emoji12] moze uda ci sie rozpakowac w takim czasie w jakim chcesz [emoji12]

Ja niby czerwiec ale ze wzgledu na cukrzyce teraz odgornie ponoć rozwiazuja ciążę w 38/39tc [emoji57]wiec raczej bede pod koniec maja rodzic [emoji57]

Ja mam miec cc w ostatnim tyg kwietnia i tez sie zastanawiam kiedy to zrobia, oby po swietach ale juz przed majem [emoji23] bo chce to miec szybko za soba.

A na kiedy dokładnie masz tp ? [emoji12] moze uda ci sie rozpakowac w takim czasie w jakim chcesz [emoji12]

Ja niby czerwiec ale ze wzgledu na cukrzyce teraz odgornie ponoć rozwiazuja ciążę w 38/39tc [emoji57]wiec raczej bede pod koniec maja rodzic [emoji57]
Ooo nic mi lekarz nie mowil. Termin 21 kwiecień.
Jakby tak bylo to spokojnie moglabym sie wyrobic w wybranym przez siebie czasie.

reklama
Do góry