reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jakoś mi nie podszedł ten wątek. Bardziej mnie stresował więc zostalam tylko tutaj :)
Ja do tego 38 chcialabym dociągnąć jedmak.
Matko jutro zaczynam pakować torbe :p

U mnie nawet 2 tyg zaczynam się martwić czy dam rade urodzić. Niby do 4500 twierdzi, że dam ale bardzo bym chciala uniknac nacinania i pekniecia tylko czy da sie przy takoej wadze.
Ktora z Was mowila o oleju z wiesiołka ? I od kiedy pić herbatke z liści malin ?

Laseczki mamy już większego dzidziusia. Ale o tydzień młodsza fasolka. Odpowiada po zmierzeniu 6+1 a my dziś wg OM 7+1 więc akcja serduszka była, ale jeszcze wczesna. Lekarz chce nas widzieć za tydzień. Ale wszystko wygląda ok.
O super wieści! Cieszę się że widziałaś już kropka. I serduszko [emoji173]

U mnie nawet 2 tyg zaczynam się martwić czy dam rade urodzić. Niby do 4500 twierdzi, że dam ale bardzo bym chciala uniknac nacinania i pekniecia tylko czy da sie przy takoej wadze.
Ktora z Was mowila o oleju z wiesiołka ? I od kiedy pić herbatke z liści malin ?
Kochana jak on ma 2500g to w 6tygodni nie przytyje chyba 2 kg [emoji6]
Mój pierworodny w ostatnim miesiacu przytyl 1kg, ale to chyba dużo już ten kilogram. Za to mój vbac miał prawie 4 kg. Trzymam kciuki [emoji8]

Moja córka własnie w ostatnich tyg przybierała najwiecej. W koncu urodzila sie 3800. Bede na wizycie za 2 tyg to zobaczymy. Ale i tak wspomoglabym się wiesiolkiem i herbatka tylkp żeby mi ktoś powiedział jak to stosować.

reklama
Do góry