reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jakoś mi nie podszedł ten wątek. Bardziej mnie stresował więc zostalam tylko tutaj :)
Ja do tego 38 chcialabym dociągnąć jedmak.
Matko jutro zaczynam pakować torbe :p

U mnie nawet 2 tyg zaczynam się martwić czy dam rade urodzić. Niby do 4500 twierdzi, że dam ale bardzo bym chciala uniknac nacinania i pekniecia tylko czy da sie przy takoej wadze.
Ktora z Was mowila o oleju z wiesiołka ? I od kiedy pić herbatke z liści malin ?

Laseczki mamy już większego dzidziusia. Ale o tydzień młodsza fasolka. Odpowiada po zmierzeniu 6+1 a my dziś wg OM 7+1 więc akcja serduszka była, ale jeszcze wczesna. Lekarz chce nas widzieć za tydzień. Ale wszystko wygląda ok.
O super wieści! Cieszę się że widziałaś już kropka. I serduszko [emoji173]

U mnie nawet 2 tyg zaczynam się martwić czy dam rade urodzić. Niby do 4500 twierdzi, że dam ale bardzo bym chciala uniknac nacinania i pekniecia tylko czy da sie przy takoej wadze.
Ktora z Was mowila o oleju z wiesiołka ? I od kiedy pić herbatke z liści malin ?
Kochana jak on ma 2500g to w 6tygodni nie przytyje chyba 2 kg [emoji6]
Mój pierworodny w ostatnim miesiacu przytyl 1kg, ale to chyba dużo już ten kilogram. Za to mój vbac miał prawie 4 kg. Trzymam kciuki [emoji8]

Moja córka własnie w ostatnich tyg przybierała najwiecej. W koncu urodzila sie 3800. Bede na wizycie za 2 tyg to zobaczymy. Ale i tak wspomoglabym się wiesiolkiem i herbatka tylkp żeby mi ktoś powiedział jak to stosować.

reklama
Do góry