reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Marta gratuluje serduszka :)
Kurcze terminy porodów brzmi jak kosmos na razie :p te końcówki ciąży sa najgorsze, człowiek taki zmeczony i niecierpliwy, juz nie moge sie doczekac tego stanu :D

Ale te wasze dzieciaki duże :) moja kruszyna miała 2860 jak sie urodziła a długa na 56 :)

No to mnie stresuje. Nie powiem. Bardzo bym chciała naturalnie... w ogole ten czas mi się strasznie dluży. Nie powiem już bym chciała tulić młodego. Dla mnie ekstremalnie brzmi nawet 25 luty bo to dużo czasu jednak. U nas znowu pada śnieg na dworze jest masakra śniegu po kolana. Odsnieżarki nawet na osiedla nie zajeżdzają bo ciągle na drogach, ale przynajmniej dzieci mają radoche.
Wczoraj u lekarza już spirale zamówiłam będziemy zakładać 3 miesiace po porodzie

Koleżanka naturalnie urodziła 4600, ja nawet nie wiem jak :p
Ja nr 1 - 4150 rodzilam :p
mojego malego grubaska:)
IMG_20190108_134049.jpg

reklama
Wow jak duza byla [emoji7]

Moj mlody byl sporo mniejszy [emoji854] 48cm i 3050g [emoji854] poki co dzidzia rośnie caly czas w normie, nie szaleje jakos bardzo wiec licze ze przy porodzie bedzie podobnie wagowo i rozmiarowo do brata [emoji12]
U nas 54cm długości mloda miała. Ogolnie ubranka ze szpitala nienmialy luzu byly idealne na nią :p objetosciowo sie wypełniły heh.
Ja we wtorek zobacze ile maly przybral.. W 23+5 mial 700g a na wizycie bedzie 26+2

Do góry