reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

3 w 1 White Lux [emoji6] w zalaczniku fotki [emoji6]
Oraz moj brzucho [emoji85]
Starania staraniami, ale w ciąży to juz sie wszystko powinno zmienic. Tez rzucilam po tescie. Ale ja serio nie chce juz nawet na ten temat odzywac, bo widze, ze tam juz tylko o wskakiwaniach na chlopa i mozgi zarosly. nalog matki w ciazy to nie jest juz tylko jej sprawa, tym bardziej jak świadomie zachodzi w ciaze. Moze przyjda dziewczyny z 2018 to sie normalniej zrobi :)
No właśnie tamta dziewczyna pisala o piciu w ciazy to tym bardziej... az żal mi dziecka jesli ona skoro ma takie poglady pewnie od czasu do czasu sprobowala troche winka...[emoji15]
Liczba, my już kupno wózka mamy za sobą, trafiła się okazja na wózek który miałam w głowie od 3 lat i mąż powiedział że jedziemy i kupujemy [emoji14] od 14tc leży już zapakowany w piwnicy :)) kurczę, kilo to już sporo, ciekawe ile mój pasożyt urósł:) w 19tc byłam na połówkowym i miał dokładnie cwierc kilo ale wykryła lekarka mini dziurkę w sercu na 2mm i idę we wtorek na kontrolę jak tam. To przy okazji się dowiem jaki duży już:)

Kamila ja też popalałam przed ciążą, piwko czy wino czy drinka też piłam wieczorami. I też ostatniego wypaliłam dzień przed zrobieniem testu i to samo z ostatnim piwem. Nie mam wyrzutów, bo odstawiłam wszelkie używki natychmiast jak dowiedziałam się o ciąży, a beta tego samego dnia była 25 więc ledwo było zagnieżdżenie, jeszcze to było przed terminem @, więc na pewno nie mogłam zaszkodzić dziecku. Też nie miej wyrzutów bo niekoniecznie stało się tak u synka z Twojej winy.
No niestety mi to tak zapadlo w pamiec i.mam do siebie pretensje ze w ogole palilam...

Mam nadxieje ze u was dziurka zniknie i bedzie wszystko ok [emoji8][emoji8]trzymam kciuki za to [emoji8]
Screenshot_2019-01-04-20-22-01.jpeg
Screenshot_2019-01-04-21-01-12.jpeg
IMG_20190105_172605.jpeg

reklama
3 w 1 White Lux [emoji6] w zalaczniku fotki [emoji6]
Oraz moj brzucho [emoji85]No właśnie tamta dziewczyna pisala o piciu w ciazy to tym bardziej... az żal mi dziecka jesli ona skoro ma takie poglady pewnie od czasu do czasu sprobowala troche winka...[emoji15] No niestety mi to tak zapadlo w pamiec i.mam do siebie pretensje ze w ogole palilam...

Mam nadxieje ze u was dziurka zniknie i bedzie wszystko ok [emoji8][emoji8]trzymam kciuki za to [emoji8]Zobacz załącznik 931031Zobacz załącznik 931032Zobacz załącznik 931033

Ladny brzucho i wozek. Ja musze odrzucic duzo tych ktore mi sie podobaja, bo musze miec lekki i z duzym otwartym koszem .

Patrzcie na uwolnic orke ;D

Załączniki

• IMG_20181212_125410.jpg
    IMG_20181212_125410.jpg
    555,7 KB · Wyświetleń: 71
O widze watek nam sie troche rozruszal :) super :) u nas nadal nic nie kupione ani imie nie wybrane. Dzis zaproponowalam mezowi zeby imie wymyslil to wymyslil po swoim ojcu Stanislaw... i o ile Stasia bym przelknela to jakos Stanislaw mi wogole nie odpowiada, tym bardzien mieszkajac w uk, juz widze jak kalecza mu imie wszedzie... tak ze bede musiala jeszcze sie sporo naglowic jak dac smykowi. Chcialam Krzysia, ale znow nienawidze angielskiej formy Christopher i nie chcialabym zeby tak mowili do niego. I problem sie toczy. A najtrafniejszym jest powiedzenie ze w momencie jak szukasz imienia dla swojego dziecka to przekonujesz sie jak wielu osob nie lubisz [emoji23] kazde praktycznie imie mi sie z kims kojarzy w sekundzie i na wstepie odpada...

Mamy tutaj taką jedną co w ogóle brzuszka nie widać a podobny tydzień co ja, nie @cukier.wanilinowy? :D

Ale spoko, teraz jak odpali to pewnie będę się toczyć. Myślę że ilość słodyczy jaką aktualnie pochłaniam może mieć tu swój udział..[emoji28]

Mamy tutaj taką jedną co w ogóle brzuszka nie widać a podobny tydzień co ja, nie @cukier.wanilinowy? :D

Ale spoko, teraz jak odpali to pewnie będę się toczyć. Myślę że ilość słodyczy jaką aktualnie pochłaniam może mieć tu swój udział..[emoji28]
Haha zmijka fakt ale daje sobie reke uciac ze za tydzien w 24tc bede wstawiac juz mala pileczke. Identycznie mialam z mlodszym synem [emoji23] a ze starszym nie pamietam bo to bylo lata swietlne temu.

To ja w pierwszej ciazy dluuugo nie mialam brzucha i ogolne nie przytylam jakos bardzo a słodycze jadlam kilka razy dziennie [emoji85]
Za to teraz zakaz slodyczy (cukrzyca ciążowa) a jestem juz wieeelka jak na ten tydzien [emoji85]

To ja w pierwszej ciazy dluuugo nie mialam brzucha i ogolne nie przytylam jakos bardzo a słodycze jadlam kilka razy dziennie [emoji85]
Za to teraz zakaz slodyczy (cukrzyca ciążowa) a jestem juz wieeelka jak na ten tydzien [emoji85]
Ja tez wlasnie nic prawie nie przytylam. A zaluje bo liczylam ze przytyje jak najwiecej (ja z tych z wieczna niedowaga i ciezko mi przytyc). Stresuje sie strasznie tym ze tak wolno idzie ta waga w gore. Z synami na tym etapie bylam juz o wiele dalej z kilogramami.

reklama
Ja tez wlasnie nic prawie nie przytylam. A zaluje bo liczylam ze przytyje jak najwiecej (ja z tych z wieczna niedowaga i ciezko mi przytyc). Stresuje sie strasznie tym ze tak wolno idzie ta waga w gore. Z synami na tym etapie bylam juz o wiele dalej z kilogramami.
No mi poki co brzuch w sumie tylko rosnie [emoji6] u mnie narazie +1kg [emoji6]
No ale ja wolalabym jak najmniej przytyc bo startuje już ze sporej wagi [emoji6]

Do góry