Kaamilaaa
Fanka BB :)
3 w 1 White Lux [emoji6] w zalaczniku fotki [emoji6]Jaki wozek ?
Oraz moj brzucho [emoji85]
No właśnie tamta dziewczyna pisala o piciu w ciazy to tym bardziej... az żal mi dziecka jesli ona skoro ma takie poglady pewnie od czasu do czasu sprobowala troche winka...[emoji15]Starania staraniami, ale w ciąży to juz sie wszystko powinno zmienic. Tez rzucilam po tescie. Ale ja serio nie chce juz nawet na ten temat odzywac, bo widze, ze tam juz tylko o wskakiwaniach na chlopa i mozgi zarosly. nalog matki w ciazy to nie jest juz tylko jej sprawa, tym bardziej jak świadomie zachodzi w ciaze. Moze przyjda dziewczyny z 2018 to sie normalniej zrobi
No niestety mi to tak zapadlo w pamiec i.mam do siebie pretensje ze w ogole palilam...Liczba, my już kupno wózka mamy za sobą, trafiła się okazja na wózek który miałam w głowie od 3 lat i mąż powiedział że jedziemy i kupujemy [emoji14] od 14tc leży już zapakowany w piwnicy ) kurczę, kilo to już sporo, ciekawe ile mój pasożyt urósł w 19tc byłam na połówkowym i miał dokładnie cwierc kilo ale wykryła lekarka mini dziurkę w sercu na 2mm i idę we wtorek na kontrolę jak tam. To przy okazji się dowiem jaki duży już
Kamila ja też popalałam przed ciążą, piwko czy wino czy drinka też piłam wieczorami. I też ostatniego wypaliłam dzień przed zrobieniem testu i to samo z ostatnim piwem. Nie mam wyrzutów, bo odstawiłam wszelkie używki natychmiast jak dowiedziałam się o ciąży, a beta tego samego dnia była 25 więc ledwo było zagnieżdżenie, jeszcze to było przed terminem @, więc na pewno nie mogłam zaszkodzić dziecku. Też nie miej wyrzutów bo niekoniecznie stało się tak u synka z Twojej winy.
Mam nadxieje ze u was dziurka zniknie i bedzie wszystko ok [emoji8][emoji8]trzymam kciuki za to [emoji8]