reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ladne połączenie [emoji4][emoji4]U mnie bedzie Liliana Teresa![]()
Ehh.. ja dochodzę do siebie po aferze papierosowej [emoji23]
Daj spokoj. Ja juz nawet nie komentuje. Dla mnie to co dzisiaj przeczytalam to jakas abstrakcja.
Oo Kamila już 19tc! Ale lecijakoś niedługo mają się nam rozpakowywać koleżanki, ale cisza z ich strony. Pisałam dziś na priv do Forget, może wywołamy resztę dziewczyn?
A u Ciebie ktory tydzien ?
Kaamilaaa
No wlasnie reszta tez cicho siedzi, moze jak zobacza ze zrobil sie tu ruch to sie odezwa [emoji14]Oo Kamila już 19tc! Ale lecijakoś niedługo mają się nam rozpakowywać koleżanki, ale cisza z ich strony. Pisałam dziś na priv do Forget, może wywołamy resztę dziewczyn?
Za moment 20tc i to jest dopiero masakra [emoji15]przeciez ja przed momentem robilam test [emoji23][emoji23]
Jaka afera ?? [emoji51]Daj spokoj. Ja juz nawet nie komentuje. Dla mnie to co dzisiaj przeczytalam to jakas abstrakcja.
Zmijka25
Liczba, no cóż, kółko wzajemnej adoracji im się zrobiło i jedna mądrzejsza od drugiej. W pewnym momencie padło że "moja mama paliła całą ciążę i nie odmawiała kielicha i ze mną nie jest nic nie tak" - pomyślałam tylko "Skoro tak twierdzisz...." [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie końcówka 23tc. Termin na początek maja ale mam DOŚĆ! Niech jak najszybciej leci te pozostałe 122 dni bo już ledwo zipię [emoji14]
U mnie końcówka 23tc. Termin na początek maja ale mam DOŚĆ! Niech jak najszybciej leci te pozostałe 122 dni bo już ledwo zipię [emoji14]
Zmijka25
Wywiązała się dyskusja na innym staraczkowym forum że palenie w ciąży nie jest takie złe i gorsze jest odstawienie nagłe. I przykłady typu "a moja mama, a moja babcia/sąsiadka/ciotka" itp. Oczywiście idiotyczne argumenty. Tak mnie to w pewnym momencie zszokowało ile tych dziewczyn ma tam takie zdanie, że napisałam komentarz co o tym sądzę. To mnie zlinczowały i Liczbę też, że to decyzja matki, robimy kwas na forum, że moralizatorki się znalazły itp. Uznałam że z głupim się nie dyskutuje bo pokona doświadczeniem, a tam było zero argumentów vs lata badań że palenie szkodzi. Szkoda nerwów, beton umysłowyNo wlasnie reszta tez cicho siedzi, moze jak zobacza ze zrobil sie tu ruch to sie odezwa [emoji14]
Za moment 20tc i to jest dopiero masakra [emoji15]przeciez ja przed momentem robilam test [emoji23][emoji23]Jaka afera ?? [emoji51]
Liczba, no cóż, kółko wzajemnej adoracji im się zrobiło i jedna mądrzejsza od drugiej. W pewnym momencie padło że "moja mama paliła całą ciążę i nie odmawiała kielicha i ze mną nie jest nic nie tak" - pomyślałam tylko "Skoro tak twierdzisz...." [emoji23][emoji23][emoji23]
Kolko wzajemnej adoracji, bardzo dobrze to ujelas. Wspierajmy sie i przytakujmy sobie na wszystko. A opinie o tym, ze ktos jara w ciazy nie jest normalne to plucie jadem. Kobiety okolo 40stki, dajace wspanialy przyklad mlodszym dziewczynom, ktore przeszly juz poronienia, leczenia itp...
A u Ciebie ile czasu staran ? Plec ? Mi juz tez coraz ciezej, ale jest fajne to ze sie rusza i juz sie tak nie martwie
reklama
Zmijka25
Udało się w 12cs, ale to było jakoś 14 mscy. Będzie synek, JanekA u Ciebie ile czasu staran ? Plec ? Mi juz tez coraz ciezej, ale jest fajne to ze sie rusza i juz sie tak nie martwie![]()