reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ladne połączenie [emoji4][emoji4]U mnie bedzie Liliana Teresa
Ehh.. ja dochodzę do siebie po aferze papierosowej [emoji23]
Daj spokoj. Ja juz nawet nie komentuje. Dla mnie to co dzisiaj przeczytalam to jakas abstrakcja.
Oo Kamila już 19tc! Ale leci jakoś niedługo mają się nam rozpakowywać koleżanki, ale cisza z ich strony. Pisałam dziś na priv do Forget, może wywołamy resztę dziewczyn?
A u Ciebie ktory tydzien ?
Kaamilaaa
No wlasnie reszta tez cicho siedzi, moze jak zobacza ze zrobil sie tu ruch to sie odezwa [emoji14]Oo Kamila już 19tc! Ale leci jakoś niedługo mają się nam rozpakowywać koleżanki, ale cisza z ich strony. Pisałam dziś na priv do Forget, może wywołamy resztę dziewczyn?
Za moment 20tc i to jest dopiero masakra [emoji15]przeciez ja przed momentem robilam test [emoji23][emoji23]
Jaka afera ?? [emoji51]Daj spokoj. Ja juz nawet nie komentuje. Dla mnie to co dzisiaj przeczytalam to jakas abstrakcja.
Zmijka25
Liczba, no cóż, kółko wzajemnej adoracji im się zrobiło i jedna mądrzejsza od drugiej. W pewnym momencie padło że "moja mama paliła całą ciążę i nie odmawiała kielicha i ze mną nie jest nic nie tak" - pomyślałam tylko "Skoro tak twierdzisz...." [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie końcówka 23tc. Termin na początek maja ale mam DOŚĆ! Niech jak najszybciej leci te pozostałe 122 dni bo już ledwo zipię [emoji14]
U mnie końcówka 23tc. Termin na początek maja ale mam DOŚĆ! Niech jak najszybciej leci te pozostałe 122 dni bo już ledwo zipię [emoji14]
Zmijka25
Wywiązała się dyskusja na innym staraczkowym forum że palenie w ciąży nie jest takie złe i gorsze jest odstawienie nagłe. I przykłady typu "a moja mama, a moja babcia/sąsiadka/ciotka" itp. Oczywiście idiotyczne argumenty. Tak mnie to w pewnym momencie zszokowało ile tych dziewczyn ma tam takie zdanie, że napisałam komentarz co o tym sądzę. To mnie zlinczowały i Liczbę też, że to decyzja matki, robimy kwas na forum, że moralizatorki się znalazły itp. Uznałam że z głupim się nie dyskutuje bo pokona doświadczeniem, a tam było zero argumentów vs lata badań że palenie szkodzi. Szkoda nerwów, beton umysłowyNo wlasnie reszta tez cicho siedzi, moze jak zobacza ze zrobil sie tu ruch to sie odezwa [emoji14]
Za moment 20tc i to jest dopiero masakra [emoji15]przeciez ja przed momentem robilam test [emoji23][emoji23]Jaka afera ?? [emoji51]
Liczba, no cóż, kółko wzajemnej adoracji im się zrobiło i jedna mądrzejsza od drugiej. W pewnym momencie padło że "moja mama paliła całą ciążę i nie odmawiała kielicha i ze mną nie jest nic nie tak" - pomyślałam tylko "Skoro tak twierdzisz...." [emoji23][emoji23][emoji23]
Kolko wzajemnej adoracji, bardzo dobrze to ujelas. Wspierajmy sie i przytakujmy sobie na wszystko. A opinie o tym, ze ktos jara w ciazy nie jest normalne to plucie jadem. Kobiety okolo 40stki, dajace wspanialy przyklad mlodszym dziewczynom, ktore przeszly juz poronienia, leczenia itp...
A u Ciebie ile czasu staran ? Plec ? Mi juz tez coraz ciezej, ale jest fajne to ze sie rusza i juz sie tak nie martwie
reklama
Zmijka25
Udało się w 12cs, ale to było jakoś 14 mscy. Będzie synek, Janek od 18tc ryje tymi nogami jak dzik w szyszkach i fajnie że wiadomo że żyje, ale czasem mam ochotę go wyciągnąć i też mu sprzedać kopa żeby zobaczył jak to miło [emoji23]A u Ciebie ile czasu staran ? Plec ? Mi juz tez coraz ciezej, ale jest fajne to ze sie rusza i juz sie tak nie martwie