reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oo Kamila już 19tc! Ale leci :D jakoś niedługo mają się nam rozpakowywać koleżanki, ale cisza z ich strony. Pisałam dziś na priv do Forget, może wywołamy resztę dziewczyn?

reklama
Oo Kamila już 19tc! Ale leci :D jakoś niedługo mają się nam rozpakowywać koleżanki, ale cisza z ich strony. Pisałam dziś na priv do Forget, może wywołamy resztę dziewczyn?
No wlasnie reszta tez cicho siedzi, moze jak zobacza ze zrobil sie tu ruch to sie odezwa [emoji14]
Za moment 20tc i to jest dopiero masakra [emoji15]przeciez ja przed momentem robilam test [emoji23][emoji23]
Daj spokoj. Ja juz nawet nie komentuje. Dla mnie to co dzisiaj przeczytalam to jakas abstrakcja.
Jaka afera ?? [emoji51]

Liczba, no cóż, kółko wzajemnej adoracji im się zrobiło i jedna mądrzejsza od drugiej. W pewnym momencie padło że "moja mama paliła całą ciążę i nie odmawiała kielicha i ze mną nie jest nic nie tak" - pomyślałam tylko "Skoro tak twierdzisz...." [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie końcówka 23tc. Termin na początek maja ale mam DOŚĆ! Niech jak najszybciej leci te pozostałe 122 dni bo już ledwo zipię [emoji14]

No wlasnie reszta tez cicho siedzi, moze jak zobacza ze zrobil sie tu ruch to sie odezwa [emoji14]
Za moment 20tc i to jest dopiero masakra [emoji15]przeciez ja przed momentem robilam test [emoji23][emoji23]Jaka afera ?? [emoji51]
Wywiązała się dyskusja na innym staraczkowym forum że palenie w ciąży nie jest takie złe i gorsze jest odstawienie nagłe. I przykłady typu "a moja mama, a moja babcia/sąsiadka/ciotka" itp. Oczywiście idiotyczne argumenty. Tak mnie to w pewnym momencie zszokowało ile tych dziewczyn ma tam takie zdanie, że napisałam komentarz co o tym sądzę. To mnie zlinczowały i Liczbę też, że to decyzja matki, robimy kwas na forum, że moralizatorki się znalazły itp. Uznałam że z głupim się nie dyskutuje bo pokona doświadczeniem, a tam było zero argumentów vs lata badań że palenie szkodzi. Szkoda nerwów, beton umysłowy

Liczba, no cóż, kółko wzajemnej adoracji im się zrobiło i jedna mądrzejsza od drugiej. W pewnym momencie padło że "moja mama paliła całą ciążę i nie odmawiała kielicha i ze mną nie jest nic nie tak" - pomyślałam tylko "Skoro tak twierdzisz...." [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie końcówka 23tc. Termin na początek maja ale mam DOŚĆ! Niech jak najszybciej leci te pozostałe 122 dni bo już ledwo zipię [emoji14]

Kolko wzajemnej adoracji, bardzo dobrze to ujelas. Wspierajmy sie i przytakujmy sobie na wszystko. A opinie o tym, ze ktos jara w ciazy nie jest normalne to plucie jadem. Kobiety okolo 40stki, dajace wspanialy przyklad mlodszym dziewczynom, ktore przeszly juz poronienia, leczenia itp...

A u Ciebie ile czasu staran ? Plec ? Mi juz tez coraz ciezej, ale jest fajne to ze sie rusza i juz sie tak nie martwie ;)

reklama
A u Ciebie ile czasu staran ? Plec ? Mi juz tez coraz ciezej, ale jest fajne to ze sie rusza i juz sie tak nie martwie ;)
Udało się w 12cs, ale to było jakoś 14 mscy. Będzie synek, Janek:) od 18tc ryje tymi nogami jak dzik w szyszkach i fajnie że wiadomo że żyje, ale czasem mam ochotę go wyciągnąć i też mu sprzedać kopa żeby zobaczył jak to miło [emoji23]

Do góry