reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Forget faktycznie duża dzuewczyna ! U mnie do 4.5 rodze ja później mój lekarz. Chcialabym jednak by młody nie przekroczył tych 4 kg... bardzo liczę na to by obyło się bez nacinania tym razem. U mnie dziś 32 tc

U mnie będzie podobnie. Mam jednak nadzieje, ze trochę przystopuje z tym rośnięciem [emoji846] przy takiej wadze to już mogłabym rodzic [emoji16]
Tez już blisko u Ciebie [emoji846] Ja powoli łapie coraz większy stres

reklama
U mnie będzie podobnie. Mam jednak nadzieje, ze trochę przystopuje z tym rośnięciem [emoji846] przy takiej wadze to już mogłabym rodzic [emoji16]
Tez już blisko u Ciebie [emoji846] Ja powoli łapie coraz większy stres
Powiem ci że i ja przeżywam już stres duży. Porodu też sie boje, ale najbardziej tego co bedzie po nim... już wyprawka ubrankowa gotowa. O dziwo udało mi się zachować umiar i zdrowy rozsadek. Tylko czepke musze dokupic, otulacz do fotelika i gniazdko lub kosz mojżesza. Mój chlop calymi dniami w nowym domu przesiaduje zebysmy mogli w koncu sie przeprowadzic, a ja po nowym roku już torbe chyba spakuje

Powiem ci że i ja przeżywam już stres duży. Porodu też sie boje, ale najbardziej tego co bedzie po nim... już wyprawka ubrankowa gotowa. O dziwo udało mi się zachować umiar i zdrowy rozsadek. Tylko czepke musze dokupic, otulacz do fotelika i gniazdko lub kosz mojżesza. Mój chlop calymi dniami w nowym domu przesiaduje zebysmy mogli w koncu sie przeprowadzic, a ja po nowym roku już torbe chyba spakuje

To widzę jestesmy na identycznym etapie. Mojego tez mało w domu bo ciagle na budowie albo w pracy. Teraz w święta mieliśmy chwile dla siebie. Najgorsze jest to, przed porodem mozemy nie zdążyć się przeprowadzić a w tym mieszkaniu jestemy kompletnie nieprzygotowani do przywitania małej. Takie mieszkanie dla pary/singla. W najczarniejszym scenariuszu jnie przewidywałam, ze to tak się opóźni wszystko [emoji52][emoji52]

To widzę jestesmy na identycznym etapie. Mojego tez mało w domu bo ciagle na budowie albo w pracy. Teraz w święta mieliśmy chwile dla siebie. Najgorsze jest to, przed porodem mozemy nie zdążyć się przeprowadzić a w tym mieszkaniu jestemy kompletnie nieprzygotowani do przywitania małej. Takie mieszkanie dla pary/singla. W najczarniejszym scenariuszu jnie przewidywałam, ze to tak się opóźni wszystko [emoji52][emoji52]
My mieliśmy przeprowadzić się już w sierpniu :p
Forget z doświadczenia ci powiem, że tak na prawde wystarczy ci na początek łóżeczko i przewijak. Ja przy córce robiłam pokój kazalam wszystko odmalować. Zupełnie bez sensu bo pokój przydaje się tak na prawde dopiero teraz gdy ma 2 lata

reklama
Do góry