reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moze przez ta przerwe swiateczno-noworoczna takie pustki [emoji14]

U mnie dzis 18+3 [emoji6] jutro wizyta u gina a 23.01 polowkowe juz [emoji4]

Jak sie czujesz ?

Ja mam w srode wizyte. Od poczatku sie kiepsko czuje. Wymioty, brzuch bolal, teraz juz lepiej tylko przeszlo na spojenie lonowe, nie moge chodzic taki bol.
U Ciebie pierwsza ciaza ? Po polowkowym to juz ulga

reklama
Ja mam w srode wizyte. Od poczatku sie kiepsko czuje. Wymioty, brzuch bolal, teraz juz lepiej tylko przeszlo na spojenie lonowe, nie moge chodzic taki bol.
U Ciebie pierwsza ciaza ? Po polowkowym to juz ulga
O to ja teraz mam podobnie do Ciebie, bola mnie pachwiny i spojenie ze ciezko chodzic momentami a wstawac to juz całkiem [emoji57]
Współczuję ci tego zlego samopoczucia [emoji20] ja tylko w sumie kilka dni mialam gorszych, ostatnio taki ze np zemdlalam przy pobieraniu krwi [emoji849]
No po polowkowym powinnam sie bardziej uspokoic ale u mnie ciezko z tym ze względu na to ze w pierwszej ciąży badania wszystkie byly dobre a syn ma wade serduszka wykryta dopiero po porodzie [emoji52]
U mnie druga ciąża, synek w tym roku 5lat [emoji6]

O to ja teraz mam podobnie do Ciebie, bola mnie pachwiny i spojenie ze ciezko chodzic momentami a wstawac to juz całkiem [emoji57]
Współczuję ci tego zlego samopoczucia [emoji20] ja tylko w sumie kilka dni mialam gorszych, ostatnio taki ze np zemdlalam przy pobieraniu krwi [emoji849]
No po polowkowym powinnam sie bardziej uspokoic ale u mnie ciezko z tym ze względu na to ze w pierwszej ciąży badania wszystkie byly dobre a syn ma wade serduszka wykryta dopiero po porodzie [emoji52]
U mnie druga ciąża, synek w tym roku 5lat [emoji6]

Zapisz sie do jakiegos lekarza, ktory zajmuje sie tylko badaniami prenatalnymi, ma certyfikat itp. wtedy bedziesz spokojniejsza.
Ja na polowkowych bylam u takiej w katowicach. W 32t juz ide tylko na takie 3/4d, bo blisko mnie nie ma specjalistow.

Zapisz sie do jakiegos lekarza, ktory zajmuje sie tylko badaniami prenatalnymi, ma certyfikat itp. wtedy bedziesz spokojniejsza.
Ja na polowkowych bylam u takiej w katowicach. W 32t juz ide tylko na takie 3/4d, bo blisko mnie nie ma specjalistow.
Juz jestem zapisana, lekarz podobno dobry, a an internecie same pozytywne opinie wiec licze ze porzadnie zbada wszystko..

Teraz maja dobry sprzęt. Bylam zaskoczona jak to badanie wygladalo :) będzie córka czy syn :) ? Imie juz wybrane ?
No chce wierzyć ze jednak teraz lepszy lekarz, sprzęt i zbada wszystko dokładnie [emoji849]
Poki co 3 roznych lekarzy twierdzi ze dziewczynka [emoji6] jak jutro sie okaze ze jednak clopak to sie chyba zaplacze najpierw [emoji12] bo juz taka przyzwyczajona do malej jestem [emoji12] Dagmara Antonina ma byc [emoji6]

No chce wierzyć ze jednak teraz lepszy lekarz, sprzęt i zbada wszystko dokładnie [emoji849]
Poki co 3 roznych lekarzy twierdzi ze dziewczynka [emoji6] jak jutro sie okaze ze jednak clopak to sie chyba zaplacze najpierw [emoji12] bo juz taka przyzwyczajona do malej jestem [emoji12] Dagmara Antonina ma byc [emoji6]

U mnie bedzie Liliana Teresa ;)

reklama
Do góry