reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moze przez ta przerwe swiateczno-noworoczna takie pustki [emoji14]

U mnie dzis 18+3 [emoji6] jutro wizyta u gina a 23.01 polowkowe juz [emoji4]

Jak sie czujesz ?

Ja mam w srode wizyte. Od poczatku sie kiepsko czuje. Wymioty, brzuch bolal, teraz juz lepiej tylko przeszlo na spojenie lonowe, nie moge chodzic taki bol.
U Ciebie pierwsza ciaza ? Po polowkowym to juz ulga

reklama
Ja mam w srode wizyte. Od poczatku sie kiepsko czuje. Wymioty, brzuch bolal, teraz juz lepiej tylko przeszlo na spojenie lonowe, nie moge chodzic taki bol.
U Ciebie pierwsza ciaza ? Po polowkowym to juz ulga
O to ja teraz mam podobnie do Ciebie, bola mnie pachwiny i spojenie ze ciezko chodzic momentami a wstawac to juz całkiem [emoji57]
Współczuję ci tego zlego samopoczucia [emoji20] ja tylko w sumie kilka dni mialam gorszych, ostatnio taki ze np zemdlalam przy pobieraniu krwi [emoji849]
No po polowkowym powinnam sie bardziej uspokoic ale u mnie ciezko z tym ze względu na to ze w pierwszej ciąży badania wszystkie byly dobre a syn ma wade serduszka wykryta dopiero po porodzie [emoji52]
U mnie druga ciąża, synek w tym roku 5lat [emoji6]

O to ja teraz mam podobnie do Ciebie, bola mnie pachwiny i spojenie ze ciezko chodzic momentami a wstawac to juz całkiem [emoji57]
Współczuję ci tego zlego samopoczucia [emoji20] ja tylko w sumie kilka dni mialam gorszych, ostatnio taki ze np zemdlalam przy pobieraniu krwi [emoji849]
No po polowkowym powinnam sie bardziej uspokoic ale u mnie ciezko z tym ze względu na to ze w pierwszej ciąży badania wszystkie byly dobre a syn ma wade serduszka wykryta dopiero po porodzie [emoji52]
U mnie druga ciąża, synek w tym roku 5lat [emoji6]

Zapisz sie do jakiegos lekarza, ktory zajmuje sie tylko badaniami prenatalnymi, ma certyfikat itp. wtedy bedziesz spokojniejsza.
Ja na polowkowych bylam u takiej w katowicach. W 32t juz ide tylko na takie 3/4d, bo blisko mnie nie ma specjalistow.

Zapisz sie do jakiegos lekarza, ktory zajmuje sie tylko badaniami prenatalnymi, ma certyfikat itp. wtedy bedziesz spokojniejsza.
Ja na polowkowych bylam u takiej w katowicach. W 32t juz ide tylko na takie 3/4d, bo blisko mnie nie ma specjalistow.
Juz jestem zapisana, lekarz podobno dobry, a an internecie same pozytywne opinie wiec licze ze porzadnie zbada wszystko..

Teraz maja dobry sprzęt. Bylam zaskoczona jak to badanie wygladalo :) będzie córka czy syn :) ? Imie juz wybrane ?
No chce wierzyć ze jednak teraz lepszy lekarz, sprzęt i zbada wszystko dokładnie [emoji849]
Poki co 3 roznych lekarzy twierdzi ze dziewczynka [emoji6] jak jutro sie okaze ze jednak clopak to sie chyba zaplacze najpierw [emoji12] bo juz taka przyzwyczajona do malej jestem [emoji12] Dagmara Antonina ma byc [emoji6]

No chce wierzyć ze jednak teraz lepszy lekarz, sprzęt i zbada wszystko dokładnie [emoji849]
Poki co 3 roznych lekarzy twierdzi ze dziewczynka [emoji6] jak jutro sie okaze ze jednak clopak to sie chyba zaplacze najpierw [emoji12] bo juz taka przyzwyczajona do malej jestem [emoji12] Dagmara Antonina ma byc [emoji6]

U mnie bedzie Liliana Teresa ;)

reklama
Do góry