reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ale masz chociaz karteczke z badaniami jakie zrobic i chociażby pieczątka lekarza?

Ja ostatnio pytalam o krzywa cukrowa prywatnie i jest potrzebne skierowanie od lekarza. W rejestracji zalecili nie jesc nic co sprzyja temu cukrowi 2 dni wczesniej. Mam nadzieje, ze Ci nic nie wyjdzie

Dziewczyny wiec tak, narazie u mnie cisza ;) 8go mam przyjsc na oddzial na badsnie do mojego doktorka, a 10 na wywolywanie jak nic nie ruszy samo :)

Dziewczyny wiec tak, narazie u mnie cisza ;) 8go mam przyjsc na oddzial na badsnie do mojego doktorka, a 10 na wywolywanie jak nic nie ruszy samo :)
Daga a na kiedy masz dokładnie termin? Które twoje dziecko? Miałaś już wcześniej porody, jak Ci się zaczynaly jeśli miałaś?
Mój to będzie 3 i ciekawa jestem jak będzie tym razem.

Daga a na kiedy masz dokładnie termin? Które twoje dziecko? Miałaś już wcześniej porody, jak Ci się zaczynaly jeśli miałaś?
Mój to będzie 3 i ciekawa jestem jak będzie tym razem.
Tp mam na 5.12. corka 8 lat temu urodzona w 41+3 bodajze, porod wywolywany oksytocyną. Mnie chyba zadna siła nie ruszy ;)

Dziewczyny zaraz sie wykoncze. Mlody jakoś tak ulozył sie w brzuchu, że ani to usiasc ani nic. Nie wiem jak go z tamtad wykurzyc. Nic mnie nie boli czuje tylko dyskomfort

reklama
Dziewczyny zaraz sie wykoncze. Mlody jakoś tak ulozył sie w brzuchu, że ani to usiasc ani nic. Nie wiem jak go z tamtad wykurzyc. Nic mnie nie boli czuje tylko dyskomfort
Poruszaj brzuszkiem. Bratowej na ktg jak zobaczylam jak polozna budzi dziecko to bylam w szoku jak majtala jej tym brzuchem ale obudzila dziecko :p
Albo jakas slodkosc?

Ja dzis zjadlam 3 kawalki sernika i wywalilo mi cukier 160. Ale po 2 godz byl juz 121.
Po kolacji 113. Musze uważać ze slodyczami.
Ale oszukuje mnie glukometr.

Do góry