reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ale masz chociaz karteczke z badaniami jakie zrobic i chociażby pieczątka lekarza?

Ja ostatnio pytalam o krzywa cukrowa prywatnie i jest potrzebne skierowanie od lekarza. W rejestracji zalecili nie jesc nic co sprzyja temu cukrowi 2 dni wczesniej. Mam nadzieje, ze Ci nic nie wyjdzie

Dziewczyny wiec tak, narazie u mnie cisza ;) 8go mam przyjsc na oddzial na badsnie do mojego doktorka, a 10 na wywolywanie jak nic nie ruszy samo :)

Dziewczyny wiec tak, narazie u mnie cisza ;) 8go mam przyjsc na oddzial na badsnie do mojego doktorka, a 10 na wywolywanie jak nic nie ruszy samo :)
Daga a na kiedy masz dokładnie termin? Które twoje dziecko? Miałaś już wcześniej porody, jak Ci się zaczynaly jeśli miałaś?
Mój to będzie 3 i ciekawa jestem jak będzie tym razem.

Daga a na kiedy masz dokładnie termin? Które twoje dziecko? Miałaś już wcześniej porody, jak Ci się zaczynaly jeśli miałaś?
Mój to będzie 3 i ciekawa jestem jak będzie tym razem.
Tp mam na 5.12. corka 8 lat temu urodzona w 41+3 bodajze, porod wywolywany oksytocyną. Mnie chyba zadna siła nie ruszy ;)

Dziewczyny zaraz sie wykoncze. Mlody jakoś tak ulozył sie w brzuchu, że ani to usiasc ani nic. Nie wiem jak go z tamtad wykurzyc. Nic mnie nie boli czuje tylko dyskomfort

reklama
Dziewczyny zaraz sie wykoncze. Mlody jakoś tak ulozył sie w brzuchu, że ani to usiasc ani nic. Nie wiem jak go z tamtad wykurzyc. Nic mnie nie boli czuje tylko dyskomfort
Poruszaj brzuszkiem. Bratowej na ktg jak zobaczylam jak polozna budzi dziecko to bylam w szoku jak majtala jej tym brzuchem ale obudzila dziecko :p
Albo jakas slodkosc?

Ja dzis zjadlam 3 kawalki sernika i wywalilo mi cukier 160. Ale po 2 godz byl juz 121.
Po kolacji 113. Musze uważać ze slodyczami.
Ale oszukuje mnie glukometr.

Do góry