Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz chociaz karteczke z badaniami jakie zrobic i chociażby pieczątka lekarza?
Daga a na kiedy masz dokładnie termin? Które twoje dziecko? Miałaś już wcześniej porody, jak Ci się zaczynaly jeśli miałaś?Dziewczyny wiec tak, narazie u mnie cisza 8go mam przyjsc na oddzial na badsnie do mojego doktorka, a 10 na wywolywanie jak nic nie ruszy samo
Tp mam na 5.12. corka 8 lat temu urodzona w 41+3 bodajze, porod wywolywany oksytocyną. Mnie chyba zadna siła nie ruszyDaga a na kiedy masz dokładnie termin? Które twoje dziecko? Miałaś już wcześniej porody, jak Ci się zaczynaly jeśli miałaś?
Mój to będzie 3 i ciekawa jestem jak będzie tym razem.
Lepsze to niz za wczesnieTp mam na 5.12. corka 8 lat temu urodzona w 41+3 bodajze, porod wywolywany oksytocyną. Mnie chyba zadna siła nie ruszy
Ja rodziłam pierwszego syna 40+2 A drugiego dokładnie 40+0 w terminie.Tp mam na 5.12. corka 8 lat temu urodzona w 41+3 bodajze, porod wywolywany oksytocyną. Mnie chyba zadna siła nie ruszy
Poruszaj brzuszkiem. Bratowej na ktg jak zobaczylam jak polozna budzi dziecko to bylam w szoku jak majtala jej tym brzuchem ale obudzila dzieckoDziewczyny zaraz sie wykoncze. Mlody jakoś tak ulozył sie w brzuchu, że ani to usiasc ani nic. Nie wiem jak go z tamtad wykurzyc. Nic mnie nie boli czuje tylko dyskomfort