reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja zaszalalam I dla córki znalazłam różowe :D:-D

Załączniki

• 20181128_203942.jpg
    20181128_203942.jpg
    650 KB · Wyświetleń: 76
Ja jestem na etapie szukania fotelika i już mam w zasadzie wybrany tylko musze jutro sprawdzic czy mam isofix w aucie i czy na pewno fotelik będzie pasowal do mojego wózka. W prawdzie to ta sama firma, ale różnie bywa. Kupujemy britax baby safe ı size.

Cześć Staraczki :). Kiedyś wpadłam na ten wątek, ale jakoś mi umknął a same znajome twarze, więc miło poczytać co u Was. Nie wiem czy ktoś mnie pamięta że Staraczek, bo tak zjawiam się i znikam ;).

Niesamowite jak czas szybko leci. Niektóre z Was zaraz rodzą, a ja jak dziś pamiętam Wasze testy pozytywne :D. Kosmos!

Mam termin na kwiecień i mam nadzieję, że tym razem się wszystko potoczy dobrym torem.

@Kamila, gratuluję dziewczynki, z tego co pamiętam bardzo chciałaś :)? Super!
Ja tez cie pamiętam [emoji4] mimo że też się dużo jienudzielalam na starczkach ale wszystko czytałam. Zaszłam miesiąc przedemna. Bo ja będę majówka. Wiesz już kto mieszka u Ciebie w brzuszku?

Kamila mój mąż przez jakiś czas po usg mówił, że niepotrzebnie kupuje rzeczy dla córki bo może coś się tam zmieni. Ale ja wierzę, że nie [emoji846]
Teraz już sam zaczął wierzyć, że będzie miał córkę i wybrał jej imię.

Ajj dawno mnie tu nie bylomm

Ja libido tez mam mega ale tez pessar wiec nici z sexu.
A w ktorym tc Ci zakladali i przy jakiej długosci szyjki? Oszczedzasz sie? Tzn lezysz plackiem czy funkcjonujesz normalnie?
Ja w pierwszej ciazy tez mialam i w sumie duuuuzo lezalam ale teraz juz nie mam takiej mozliwosci bo corka żywiolowa i wszedzie jej pelno no i coś zjesc musi..

Ja tak po 5-7 sztuk planuje.

150??? Gdzie Ty to miescisz kochana?;d

Ja mialam planowane cc i milo wspominam.. nic nie bolalo, szybko doszlam do siebie ;-)
Zalezy chyba od samej rodzącej (wydobycajacej xD), od sposobu ciecia i szpitala.. mnie po cc pionizowali jakos po 6h a w innych wiem ze po 12 albo dluzej

Zakładali mi w 25 tc przy długości szyjki 24 mm, ale to dlatego, ze w ciągu dwóch dni skróciła mi się o 1 cm. Z 34 na 24 i zrobiła się miękka. Tydzień lezalam w szpitalu plackiem na lekach i nie drgnęła nawet triche w celu wydłużenia, stad dezycja o pessarze. Od wyjścia ze szpitala jestem na L4 i prowadzę raczej kanapowy tryb życia. [emoji846] wyjście do sklepu, do labo czy do lekarza od razu niestety odczuwam. Brzuch to j dud twardy jak kamień i boli. Nawet jdk e domu trochę pochodzę to twardnieje. Na szczęście teraz mniej odczuwam skurcze, po wyjsciu ze szpitala często je odczuwałam. Teraz mniej.

Kamila gratuluję zdrowej córeczki [emoji173][emoji173]
Dziękuję [emoji8][emoji8]
Ja tez cie pamiętam [emoji4] mimo że też się dużo jienudzielalam na starczkach ale wszystko czytałam. Zaszłam miesiąc przedemna. Bo ja będę majówka. Wiesz już kto mieszka u Ciebie w brzuszku?

Kamila mój mąż przez jakiś czas po usg mówił, że niepotrzebnie kupuje rzeczy dla córki bo może coś się tam zmieni. Ale ja wierzę, że nie [emoji846]
Teraz już sam zaczął wierzyć, że będzie miał córkę i wybrał jej imię.
A jakie macie imie ?

reklama
Do góry