reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Super [emoji7] Julcie to slodkie dziewczynki [emoji7]

Powiem wam ze mam ogromna nadzieje ze dziewczynka u nas sie potwierdzi bo jesli jednak bedzie chlopak to bedzie tragedia jesli chodzi o imie [emoji85] tz z mlodym wybrali imie Andrzej - co dla mnie nawet nie wchodzi w gre [emoji85]
No ale dla dziewczynki jedno nam obojgu sie podoba - Dagmara

reklama
Ooo jak slodko. jak moja córcia :)

My chyba Filipka będziemy miec jesli potwierdzi sie synek.
Filipek też śliczne. Pamiętam, że Ty masz Julke [emoji846] u nas jest Wiktor, Nikodem i jak się nic nie zmieni będzie Julia właśnie.

Powiem wam ze mam ogromna nadzieje ze dziewczynka u nas sie potwierdzi bo jesli jednak bedzie chlopak to bedzie tragedia jesli chodzi o imie [emoji85] tz z mlodym wybrali imie Andrzej - co dla mnie nawet nie wchodzi w gre [emoji85]
Jeśli chodzi o imię to coś byś wymyśliła. Ja mimo że mam już 2 synów nadal mam w zanadrzu imiona meskie ktore bym chciala nadac dziecku. [emoji6]

Slodkie?? Owszem z wygladu sa urocze. Ale moja ma taki zadziorny pyskaty charakter. Jest rozpieszczona, na wszystko sie pozwalało i teraz ciezki poskromic te nawyki małej zolzy.

No i chyba mam cukrzycr ciążową :( dzis mnie tknelo poszlam na cukier bo dziwnie sie czulam wczoraj po zjedzeniu slodkosci i rano cukier na czczo 105. Zaraz jade do mojego doktorka zeby mi dał skierowanie na krzywa cukrowa i glukometr. Heh

Najpierw zrob krzywa. Czasami jak na noc zje sie za dużo słodkiego to cudawianki wychodzą. Teraz rozumiem dlaczego mój gin krzywą każe robić dopiero koło 24 tc. Wczesniej tylko raz miałam cukier badany, ale to z palca.
Nawet jeśli to dasz rade :)
U nas dziś 28tc woww
Dagaa czyżby już ? Daj znać :)

Najpierw zrob krzywa. Czasami jak na noc zje sie za dużo słodkiego to cudawianki wychodzą. Teraz rozumiem dlaczego mój gin krzywą każe robić dopiero koło 24 tc. Wczesniej tylko raz miałam cukier badany, ale to z palca.
Nawet jeśli to dasz rade :)
U nas dziś 28tc woww
Dagaa czyżby już ? Daj znać :)
Krzywej nie chca robic bez skierowania a kto mi je da? Przepisalam sie do innego lekarza już na 18.12. Bede sie glukometrem pilnowac i zdaze zrobic krzywa jeszcze przed swietami.

reklama
Niee na zwyklej kartce mi pisze ;)
Wszystko prywatnie niestety no ale trudno. Juz niedlugo koncowka. Chociaz ja chyba juz bede miala wizyty co 2 tyg

Do góry