reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja miałam dwa porody pierwszy okropny zakończony cc po którym wstałam po 6h i czułam się bardzo dobrze. Od 2 doby nie brałam już nie przeciwbolowego. Drugi zakończony SN, ból duży ale przez jedyne 1,5-2h. Lekko peklam i kolejnego dnia smigalam. To dochodzenie do siebie pewnie jest różne u każdej z nas. Teraz chciałabym znowu SN urodzić, ale zobaczymy jak się to potoczy. Nie odrzucam żadnej opcji.

Pajacyk planuje mieć jakoś 8sztuk nie więcej na rozmiar. Body i spodenki pewnie trochę więcej 10-12sztuk. Ja rodzę w maju więc pewnie już ciepło będzie. I tak będę pral a co dwa dninubranka bo i pieluszki wielo będę prala.

reklama
Ajj dawno mnie tu nie bylomm

Ja libido tez mam mega ale tez pessar wiec nici z sexu.
A w ktorym tc Ci zakladali i przy jakiej długosci szyjki? Oszczedzasz sie? Tzn lezysz plackiem czy funkcjonujesz normalnie?
Ja w pierwszej ciazy tez mialam i w sumie duuuuzo lezalam ale teraz juz nie mam takiej mozliwosci bo corka żywiolowa i wszedzie jej pelno no i coś zjesc musi..

Ja tak po 5-7 sztuk planuje.

150??? Gdzie Ty to miescisz kochana?;d

Ja mialam planowane cc i milo wspominam.. nic nie bolalo, szybko doszlam do siebie ;-)
Zalezy chyba od samej rodzącej (wydobycajacej xD), od sposobu ciecia i szpitala.. mnie po cc pionizowali jakos po 6h a w innych wiem ze po 12 albo dluzej
W szafach [emoji23] wiem wiekszosci nie zaloze, tym bardziej ze tp mam na czerwiec więc jak bedzie gorąco to ubranek czesto nie bedzie trzeba [emoji87]
Ja w czwartek jade znowu ogladac wozki i juz wiem, ze nic nie wiem :D po ostatnim az mi sie snilo taka bylam przejeta, ze nie umiem sie zdecydowac :p
A jakies masz juz konkretne modele na oku ? [emoji6]

Ja wczoraj miałam prenatalne, dzidzia miala juz 6,6cm, zdrowa, wszystko na swoim miejscu, ryzyka chorob niskie wszystko jest ok [emoji173] no i według doktorka na takie 93% dziewczynka [emoji173][emoji173]
IMG_20181127_152106.jpeg

Załączniki

• IMG_20181127_152106.jpeg
    IMG_20181127_152106.jpeg
    92,2 KB · Wyświetleń: 721
Cześć Staraczki :). Kiedyś wpadłam na ten wątek, ale jakoś mi umknął a same znajome twarze, więc miło poczytać co u Was. Nie wiem czy ktoś mnie pamięta że Staraczek, bo tak zjawiam się i znikam ;).

Niesamowite jak czas szybko leci. Niektóre z Was zaraz rodzą, a ja jak dziś pamiętam Wasze testy pozytywne :D. Kosmos!

Mam termin na kwiecień i mam nadzieję, że tym razem się wszystko potoczy dobrym torem.

@Kamila, gratuluję dziewczynki, z tego co pamiętam bardzo chciałaś :)? Super!

Cześć Staraczki :). Kiedyś wpadłam na ten wątek, ale jakoś mi umknął a same znajome twarze, więc miło poczytać co u Was. Nie wiem czy ktoś mnie pamięta że Staraczek, bo tak zjawiam się i znikam ;).

Niesamowite jak czas szybko leci. Niektóre z Was zaraz rodzą, a ja jak dziś pamiętam Wasze testy pozytywne :D. Kosmos!

Mam termin na kwiecień i mam nadzieję, że tym razem się wszystko potoczy dobrym torem.

Ja cie pamietam [emoji6]
Jak u Ciebie ? Jak sie czuujesz ? Kto mieszka w brzuszku ? No i oczywiście pokaz ten brzuszek [emoji4][emoji14]

Tak, ja bardzo liczylam na dziewczynke, mam nadzieje ze lekarz dobrze wypatrzył i nie bedzie tak jak moj tz z mlodym twierdza ze jeszcze cos tam urosnie [emoji14]
W poniedziałek mam wizyte u mojej gin to bede ją meczyc czy potwierdza sie to co doktorek powiedział[emoji6]

W szafach [emoji23] wiem wiekszosci nie zaloze, tym bardziej ze tp mam na czerwiec więc jak bedzie gorąco to ubranek czesto nie bedzie trzeba [emoji87] A jakies masz juz konkretne modele na oku ? [emoji6]

Ja wczoraj miałam prenatalne, dzidzia miala juz 6,6cm, zdrowa, wszystko na swoim miejscu, ryzyka chorob niskie wszystko jest ok [emoji173] no i według doktorka na takie 93% dziewczynka [emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 920209

Wszystkie sa ladne. Nie mam swojego typu. Jutro mam drugie prenatalne i juz sie booooje

No pewnie ze Cie pamiętamy kwietnioweczko:)

Pewnie, że pamiętamy :) wszystko będzie dobrze :*

reklama
Do góry