reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ajj dawno mnie tu nie bylomm

Ja libido wysokie tez mam i aż mniej czasem skręca za przeproszeniem [emoji846][emoji846] niestety mamy zakaz od lekarza. [emoji52][emoji52] poza tym nawet gdybym nie miała problemów z szyjka to nie wyobrażam sobie sexu z tum plastikiem w śródku. Przy codziennym aplikowaniu luteiny i innych specyfików na noc czuje ten krążek [emoji52]
Ja libido tez mam mega ale tez pessar wiec nici z sexu.
A w ktorym tc Ci zakladali i przy jakiej długosci szyjki? Oszczedzasz sie? Tzn lezysz plackiem czy funkcjonujesz normalnie?
Ja w pierwszej ciazy tez mialam i w sumie duuuuzo lezalam ale teraz juz nie mam takiej mozliwosci bo corka żywiolowa i wszedzie jej pelno no i coś zjesc musi..

Dagaa o mamo to juz, a dopiero co pamoętam jak martwiłaś się małym przyrostem bety !!!
Dziewczyny mimo, że mam dwulatke w domu to nie wiem co kupić na wyprawkę :( pomóżcie. Ile body ile śpiochów ?
Ja tak po 5-7 sztuk planuje.
Ja chyba nie pomoge jesli chodzi o ubranka [emoji14] ja jestem z tych co dla dzieci ma az za dużo więc u mnie samych body na 50-56 jest ponad 150 [emoji85]
150??? Gdzie Ty to miescisz kochana?;d
No właśnie ja jestem nastawiona tylko na sn. Po prostu nie wyobrażam sobie cc. Ale wiadomo jesli bedzie konieczna to nie bedzie wyjscia, jakos to przetrawie.
Koleżanka niedawno urodzila i miala cc, to jak ona opisala ten ból po to mnie az ciarki przeszly. Zdecydowanie wole te bole przy porodzie, wiem ze za niedlugo znikna a ona 2h po cc zaczela miec takie bole ze nic z tego co dostawala przeciwbolowo nie działało... i mieczyla sie tak 3dni z okropnym bolem, dopiero potem zaczelo trochę mniej ja to bolec ale nadal nie do konca doszla do siebie.
Wiem ze nie ma reguly, ale ja sn przeszlam na prawdę dobrze, po czulam sie swietnie i zwyczajnie nie wyobrażam sobie czyc takiego bolu po cc...

Ja mialam planowane cc i milo wspominam.. nic nie bolalo, szybko doszlam do siebie ;-)
Zalezy chyba od samej rodzącej (wydobycajacej xD), od sposobu ciecia i szpitala.. mnie po cc pionizowali jakos po 6h a w innych wiem ze po 12 albo dluzej

reklama
IMG_20181123_154141.jpg
Dziewczyny butelki przrciwkolkowe możecie coś polecić tommy tippy któraś miała?

Ja takie kupilam, kobieta w sklepie mi je polecila. Tez jestem ciekawa jak sie sprawdza, ale to chyba zalezy od dziecka co polubi

Załączniki

• IMG_20181123_154141.jpg
    IMG_20181123_154141.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 1 112
Ostatnia edycja:
Ja w czwartek jade znowu ogladac wozki i juz wiem, ze nic nie wiem :D po ostatnim az mi sie snilo taka bylam przejeta, ze nie umiem sie zdecydowac :p

reklama
Do góry