reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wczoraj wróciłysmy do domu po obserwacji na patologii ciąży. Pozniejsze zapisy wychodziły już o wiele lepiej. Za tydzien w piątek mam kolejne ktg i ostatnią już wizyte no i zobaczymy. Dzisiaj 38+3, rozwarcie na opuszek palce, skurczy brak...młodej podoba sie w brzuszku ;)
No to juz koncoweczka [emoji6]
Zazdroszcze ze tak daleko już jestes [emoji6]
Oby dzidzia szybko i bezproblemowo wyszla z brzuszka [emoji7]

reklama
Dziękuję dziewczyny [emoji173]️ też mam nadzieje, ze az do rozwiązania nie bedzie juz zadnych niemiłych niespodzianek :)

Dagaa o mamo to juz, a dopiero co pamoętam jak martwiłaś się małym przyrostem bety !!!
Dziewczyny mimo, że mam dwulatke w domu to nie wiem co kupić na wyprawkę :( pomóżcie. Ile body ile śpiochów ?

Dagaa o mamo to juz, a dopiero co pamoętam jak martwiłaś się małym przyrostem bety !!!
Dziewczyny mimo, że mam dwulatke w domu to nie wiem co kupić na wyprawkę :( pomóżcie. Ile body ile śpiochów ?
Ja chyba nie pomoge jesli chodzi o ubranka [emoji14] ja jestem z tych co dla dzieci ma az za dużo więc u mnie samych body na 50-56 jest ponad 150 [emoji85]

Ja dostalam sporo ze nie bede wiecej kupowac. Zamierzam dokupic z 4 kompleciki spodnie i bluza bo mam z 3 tak zeby na kazdy dzien tygodnia bylo choć pierze sie czesto przy maluchu to zawsze jest zapas gdyby trzeba bylo przebrac z 2-3razy w ciagu dnia. Choc takie niemowlę to jeszcze pikus ale pamietam core ze jak narobila w pampersa to plecami wylatywalo :p

Ostatnio to wspominaliśmy z moim lekarzem :D a teraz tylko się martwię, czy mi wody w.miejscu publicznym nie odejdą :D
Kurcze jeśli chidzi o wyprawke...ja mam mnóstwo ciuszków, bo dostałam od kuzynki i od koleżanki, nawet nie liczyłam ile sztuk, ale wiem, że wszystkiego nie wykorzystam..

Jeśli macie nadmiar kasy, to zainwestujcie w suszarkę do ubrań i kilka par ciuszkow z.kazdego rodzaju starczy w zupełności.
Mam, polecam.
A nawet jak nie macie suszarki to nie ma co szaleć.

reklama
Ja to się zastanawiam jak to jest z tymi wodami. Jak odejda to trzeba jechac od razu do szpitala nawet jak nie ma akcji skurczowej z corka mialam przebijany wiec nie wiem jak to jest ale teraz moze byc zupelnie inaczej i sie zastanawiam. Ciekawe czy mi w ogole w plan porodu zajrza. Bo ja nie zgadzam sie na oksytocyne i naciecie.

Do góry