reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Cześć ciocie :) my oficjalnie jutro mamy roczek, ale dziś była imprezka [emoji3531] wszystko się udało :) mały pod koniec już marudził, ale dał radę ! :) Nie dowierzam,że mam już w domu roczniaka [emoji3531] rok temu o tej godzinie kładłam się spokojnie spać i nawet nie przypuszczałam, że za chwilę może być na świecie [emoji85] był to dla nas bardzo trudny rok, ale zarazem najszczęśliwszy bo z tą małą istotą u boku [emoji3531] cieszę się, że na dzień dzisiejszy wyszliśmy z wcześniactwa obronną ręką i dziękuje za każdy kolejny wspólny dzień [emoji4]Zobacz załącznik 1132949

Szok kiedy to zleciało :) wszystkiego najlepszego dla Igorka :) mały przystojniak

P. S. Paula pięknie wyglądasz :)

I dla Igorka też sto lat w zdrówku i szczęściu [emoji8]
Ale to zleciało!
Dziękujemy :*
Wszystkiego Najlepszego księżniczko [emoji3531]
Szok kiedy to zleciało :) wszystkiego najlepszego dla Igorka :) mały przystojniak

P. S. Paula pięknie wyglądasz :)
Nie wiem, naprawdę nie wiem [emoji85] dopiero co odliczałam dni w szpitalu do wyjścia do domu, a my świętujemy już roczek [emoji3531]
Dziękujemy [emoji3531]

Jak się czujesz ? :)

Dziękujemy :*Wszystkiego Najlepszego księżniczko [emoji3531]Nie wiem, naprawdę nie wiem [emoji85] dopiero co odliczałam dni w szpitalu do wyjścia do domu, a my świętujemy już roczek [emoji3531]
Dziękujemy [emoji3531]

Jak się czujesz ? :)

W końcu całkiem nieźle :) mdłości na szczęście przeszły już jakiś czas temu i nareszcie żyje jak człowiek 😜. Teraz przebieram nogami w oczekiwaniu na połówkowe, jeszcze 2 tygodnie :)

W końcu całkiem nieźle :) mdłości na szczęście przeszły już jakiś czas temu i nareszcie żyje jak człowiek [emoji12]. Teraz przebieram nogami w oczekiwaniu na połówkowe, jeszcze 2 tygodnie :)
Teraz przed tobą ten fajny czas [emoji847] bynajmniej ja go miło wspominam :) a po połowie to leci już ten czas jak szalony [emoji3531]

reklama
Teraz przed tobą ten fajny czas [emoji847] bynajmniej ja go miło wspominam :) a po połowie to leci już ten czas jak szalony [emoji3531]

Mi już od 12 tygodnia przyspieszyło a co to dopiero będzie po połowie :) wgl jeszcze do mnie nie dociera ze juz prawie połowa za mną, przecież dopiero robilam test 😂.
Prawda w koncu mogę sie cieszyć ta ciąża :) lada moment dowiem się też kto tam mieszka, a dziś na mile rozpoczecie 19 tygodnia dostałam od malucha wyrazniejszego kopniaczka :)

Do góry