reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Cześć ciocie :) my oficjalnie jutro mamy roczek, ale dziś była imprezka [emoji3531] wszystko się udało :) mały pod koniec już marudził, ale dał radę ! :) Nie dowierzam,że mam już w domu roczniaka [emoji3531] rok temu o tej godzinie kładłam się spokojnie spać i nawet nie przypuszczałam, że za chwilę może być na świecie [emoji85] był to dla nas bardzo trudny rok, ale zarazem najszczęśliwszy bo z tą małą istotą u boku [emoji3531] cieszę się, że na dzień dzisiejszy wyszliśmy z wcześniactwa obronną ręką i dziękuje za każdy kolejny wspólny dzień [emoji4]
IMG_20200613_161754129.jpeg

reklama
Cześć ciocie :) my oficjalnie jutro mamy roczek, ale dziś była imprezka [emoji3531] wszystko się udało :) mały pod koniec już marudził, ale dał radę ! :) Nie dowierzam,że mam już w domu roczniaka [emoji3531] rok temu o tej godzinie kładłam się spokojnie spać i nawet nie przypuszczałam, że za chwilę może być na świecie [emoji85] był to dla nas bardzo trudny rok, ale zarazem najszczęśliwszy bo z tą małą istotą u boku [emoji3531] cieszę się, że na dzień dzisiejszy wyszliśmy z wcześniactwa obronną ręką i dziękuje za każdy kolejny wspólny dzień [emoji4]Zobacz załącznik 1132949
Wszystkiego Najlepszego dla solenizanta 🎉🎉 szok i niedowierzanie że u was juz rok. Oby bylo dalej tsk super. Duzo uśmiechu i zdrowia.

Cześć ciocie :) my oficjalnie jutro mamy roczek, ale dziś była imprezka [emoji3531] wszystko się udało :) mały pod koniec już marudził, ale dał radę ! :) Nie dowierzam,że mam już w domu roczniaka [emoji3531] rok temu o tej godzinie kładłam się spokojnie spać i nawet nie przypuszczałam, że za chwilę może być na świecie [emoji85] był to dla nas bardzo trudny rok, ale zarazem najszczęśliwszy bo z tą małą istotą u boku [emoji3531] cieszę się, że na dzień dzisiejszy wyszliśmy z wcześniactwa obronną ręką i dziękuje za każdy kolejny wspólny dzień [emoji4]Zobacz załącznik 1132949
Ślicznie wyglądacie [emoji7] duzo zdrówka na kolejne lata! My też z jutro roczek i impreza jutro :D i myszka miki tez na torcie będzie [emoji1787]

I dla Igorka też sto lat w zdrówku i szczęściu [emoji8]
Ale to zleciało!

reklama
My sobie w koncu powoli rośniemy. Dzidzia caly czas wyprzedza o tydzień więc w sumie wchodzimy już w piąty miesiąc :) Płeć niestety poznamy dopiero przy połówkowych lub kilka dni wcześniej bo coś małe nie chciało sie dalej ujawnić, na ostatnim usg skulone i wciśnięte dupką w jakiś kąt 😅

P. S. Pozostałe mamuśki-ciężarówki, pokażcie się i piszcie jak tam u Was?
Też nie dawno wrzucałam test po 6mc staraniach , a tera czakam bo w każdej chwili dzidzia będzie z nami . Leci ten czas..... zdrówka tobie oraz wszystkim staraczkom

Załączniki

• 20200609_171220.jpg
    20200609_171220.jpg
    808,4 KB · Wyświetleń: 82
Do góry