reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kupiliśmy używany Jedo Trim Evo, w naprawdę dobrym stanie, zadbany, a daliśmy ledwie 6 stowek 😂 (nie było szans żeby mój S się zgodził na nowy z tych Jedo ktore sobie upatrzylam xD więc krakowskim targiem ;) przynajmniej zostanie więcej kaski na fotelik, adaptery na szczęście dostałam w gratisie).
Super! To juz fura czeka na dzidziusia :)
My tez kupowalismy używany wózek.. nie czulam potrzeby nowego zwlaszcza dla jednego dziecka. A byl w naprawde idealnym stanie i jeszcze ja go sprzedalam.

reklama
@liczba tak młody u nas wyglada jak śpi. Nóżki ma śmiesznie ale on w foteliku krzyżuje sobie jedną na drugą 😂

IMG_20200607_095605.jpg

reklama
Nic jej nie jest. Nawet siniaka nie ma. Ale ja miałam zawał :p zresztą słychać haha i jeszcze.moje nic się nie stało, a w głowie o ja pier.... :p

Do góry