reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Filipek 3 dni temu miał juz prawdziwy roczek. szok!! On juz jest z nami od roku.. a mam wrażenie se ledwo co w ciąży biegalam i rodziłam. Kochany chlopiec... Jest roztrzepany lobuziak.. wszystkim rzuca zamiast bawic się jak nalezy.. śpi cała noc.. pieknie je ale ma tez gorsze dni bo za kolorowo by bylo. Moje slodkosci male [emoji3531]
Zobacz załącznik 1114661Zobacz załącznik 1114662
Ja pamiętam jak jechałaś na rowerze na betę [emoji85]
Jestem zauroczona Filipem [emoji2956][emoji2956]cudny uśmiech ma [emoji3590][emoji3590]

U nas dziś 11miesiecy [emoji2] zastanawiam się jak to możliwe [emoji85]Zobacz załącznik 1114663Zobacz załącznik 1114664Zobacz załącznik 1114668
Daga ! Ty ślicznotko [emoji3059]
Śliczny roczniak :D moja zjada mlecze, stokrotki i to od łodygi [emoji14]
Zobacz załącznik 1114800
No i jeszcze krzaki gryzieZobacz załącznik 1114801

A jak ta Twoja malizna na 11 miesiącu chodzi ładnie :)
Nie wiem dlaczego, ale patrząc na twoją córkę widzę Igora [emoji85] normalnie te iskierki w oczach, ten wyraz twarzy pt co by tu zbroić, wypisz wymaluj Igor [emoji2960][emoji2960][emoji2960]

Cześć dziewczyny ! :*
Igor ostatnio ma fazę na wspinanie się wszędzie gdzie się da, zaczyna powoli tuptac wokół mebli, ale tak śmiesznie wysoko podnosi nogę [emoji85][emoji85][emoji85]
Jest już zdecydowanie bardziej stabilny, ale nadal cwaniakuje i puszcza się czego efektem jest upadek i ryk [emoji85] zdążył już sobie przeciąć dziąsło jakąś zabawką, krew się lała, stresu co nie miara, mówię wam osiwieje zaczym go wychowam [emoji85]

Czytałam, że Gosi znów się nie udało, nawet nie wiem co mam napisać, przykre to bardzo :(

I to jeszcze z Julka... Gdzies mam nawet zdjęcie jak odbieralysmy drugą betę oczywiście na rowerach😂😂😂

I to jeszcze z Julka... Gdzies mam nawet zdjęcie jak odbieralysmy drugą betę oczywiście na rowerach[emoji23][emoji23][emoji23]
Pamiętam [emoji85][emoji85][emoji85] z takich śmiesznych rzeczy to ja jechałam po test ciążowy o 5 rano bo stwierdziłam, że nie wytrzymam do po południa [emoji2960][emoji2960][emoji2960]

U nas cos sie stalo nagle z piciem mleka.. nie chce w ogole.. nie sadzilam że to nas moze spotkaccl bo Filip to istnie mleczne dziecię.. a tu na widok butelki z mlekiem ucieka i placze.. od rana zjadl 60 ml, kawałek chlebka i odrobine marchewki z groszkiem. Zaraz zrobię mu budyn i zobaczę czy problem jest ogolny czy tylko w mleku. Od wczoraj przechodzimy na trójkę i moze mu nie smakuje??

U nas cos sie stalo nagle z piciem mleka.. nie chce w ogole.. nie sadzilam że to nas moze spotkaccl bo Filip to istnie mleczne dziecię.. a tu na widok butelki z mlekiem ucieka i placze.. od rana zjadl 60 ml, kawałek chlebka i odrobine marchewki z groszkiem. Zaraz zrobię mu budyn i zobaczę czy problem jest ogolny czy tylko w mleku. Od wczoraj przechodzimy na trójkę i moze mu nie smakuje??
No to jak u nas. na 2 tygodnie jedna butla i to tylko rano, albo i wcale. Ojciec jej zaczął dawać to znowu zaczęła. Ale to raczej nie będzie na długo.
Jakie mleko 3 wybrałaś i w jakiej proporcji już mu nie smakuje ? Ja little steps, przestała jeść kiedy doszłam do pół na pół.

No to jak u nas. na 2 tygodnie jedna butla i to tylko rano, albo i wcale. Ojciec jej zaczął dawać to znowu zaczęła. Ale to raczej nie będzie na długo.
Jakie mleko 3 wybrałaś i w jakiej proporcji już mu nie smakuje ? Ja little steps, przestała jeść kiedy doszłam do pół na pół.
Ja kontynuowalam hipp.dostaje proporcje na 5 miarek 3 starego i 2 nowego.

reklama
Wtedy jak mąż zaczął ją karmić, zmieniłam całkowicie. Mam wrazenie, że to się stało właśnie przez to powolne przejście.
Nie wiem ale wlasnie zupke dac mu chcialam i zjadl 4 lyzki i zaczal mnie odpychac i plakac. Nic praktycznie nie je

Do góry