reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Filipek 3 dni temu miał juz prawdziwy roczek. szok!! On juz jest z nami od roku.. a mam wrażenie se ledwo co w ciąży biegalam i rodziłam. Kochany chlopiec... Jest roztrzepany lobuziak.. wszystkim rzuca zamiast bawic się jak nalezy.. śpi cała noc.. pieknie je ale ma tez gorsze dni bo za kolorowo by bylo. Moje slodkosci male [emoji3531]
Zobacz załącznik 1114661Zobacz załącznik 1114662
Ja pamiętam jak jechałaś na rowerze na betę [emoji85]
Jestem zauroczona Filipem [emoji2956][emoji2956]cudny uśmiech ma [emoji3590][emoji3590]

U nas dziś 11miesiecy [emoji2] zastanawiam się jak to możliwe [emoji85]Zobacz załącznik 1114663Zobacz załącznik 1114664Zobacz załącznik 1114668
Daga ! Ty ślicznotko [emoji3059]
Śliczny roczniak :D moja zjada mlecze, stokrotki i to od łodygi [emoji14]
Zobacz załącznik 1114800
No i jeszcze krzaki gryzieZobacz załącznik 1114801

A jak ta Twoja malizna na 11 miesiącu chodzi ładnie :)
Nie wiem dlaczego, ale patrząc na twoją córkę widzę Igora [emoji85] normalnie te iskierki w oczach, ten wyraz twarzy pt co by tu zbroić, wypisz wymaluj Igor [emoji2960][emoji2960][emoji2960]

Cześć dziewczyny ! :*
Igor ostatnio ma fazę na wspinanie się wszędzie gdzie się da, zaczyna powoli tuptac wokół mebli, ale tak śmiesznie wysoko podnosi nogę [emoji85][emoji85][emoji85]
Jest już zdecydowanie bardziej stabilny, ale nadal cwaniakuje i puszcza się czego efektem jest upadek i ryk [emoji85] zdążył już sobie przeciąć dziąsło jakąś zabawką, krew się lała, stresu co nie miara, mówię wam osiwieje zaczym go wychowam [emoji85]

Czytałam, że Gosi znów się nie udało, nawet nie wiem co mam napisać, przykre to bardzo :(

I to jeszcze z Julka... Gdzies mam nawet zdjęcie jak odbieralysmy drugą betę oczywiście na rowerach😂😂😂

I to jeszcze z Julka... Gdzies mam nawet zdjęcie jak odbieralysmy drugą betę oczywiście na rowerach[emoji23][emoji23][emoji23]
Pamiętam [emoji85][emoji85][emoji85] z takich śmiesznych rzeczy to ja jechałam po test ciążowy o 5 rano bo stwierdziłam, że nie wytrzymam do po południa [emoji2960][emoji2960][emoji2960]

U nas cos sie stalo nagle z piciem mleka.. nie chce w ogole.. nie sadzilam że to nas moze spotkaccl bo Filip to istnie mleczne dziecię.. a tu na widok butelki z mlekiem ucieka i placze.. od rana zjadl 60 ml, kawałek chlebka i odrobine marchewki z groszkiem. Zaraz zrobię mu budyn i zobaczę czy problem jest ogolny czy tylko w mleku. Od wczoraj przechodzimy na trójkę i moze mu nie smakuje??

U nas cos sie stalo nagle z piciem mleka.. nie chce w ogole.. nie sadzilam że to nas moze spotkaccl bo Filip to istnie mleczne dziecię.. a tu na widok butelki z mlekiem ucieka i placze.. od rana zjadl 60 ml, kawałek chlebka i odrobine marchewki z groszkiem. Zaraz zrobię mu budyn i zobaczę czy problem jest ogolny czy tylko w mleku. Od wczoraj przechodzimy na trójkę i moze mu nie smakuje??
No to jak u nas. na 2 tygodnie jedna butla i to tylko rano, albo i wcale. Ojciec jej zaczął dawać to znowu zaczęła. Ale to raczej nie będzie na długo.
Jakie mleko 3 wybrałaś i w jakiej proporcji już mu nie smakuje ? Ja little steps, przestała jeść kiedy doszłam do pół na pół.

No to jak u nas. na 2 tygodnie jedna butla i to tylko rano, albo i wcale. Ojciec jej zaczął dawać to znowu zaczęła. Ale to raczej nie będzie na długo.
Jakie mleko 3 wybrałaś i w jakiej proporcji już mu nie smakuje ? Ja little steps, przestała jeść kiedy doszłam do pół na pół.
Ja kontynuowalam hipp.dostaje proporcje na 5 miarek 3 starego i 2 nowego.

reklama
Wtedy jak mąż zaczął ją karmić, zmieniłam całkowicie. Mam wrazenie, że to się stało właśnie przez to powolne przejście.
Nie wiem ale wlasnie zupke dac mu chcialam i zjadl 4 lyzki i zaczal mnie odpychac i plakac. Nic praktycznie nie je

Do góry