To może jakaś chwilowka. Moja często ma takie tygodniowe fazy, że nie chce jescNie wiem ale wlasnie zupke dac mu chcialam i zjadl 4 lyzki i zaczal mnie odpychac i plakac. Nic praktycznie nie je
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może jakaś chwilowka. Moja często ma takie tygodniowe fazy, że nie chce jescNie wiem ale wlasnie zupke dac mu chcialam i zjadl 4 lyzki i zaczal mnie odpychac i plakac. Nic praktycznie nie je
I tak calkiem nic Ci nie je??To może jakaś chwilowka. Moja często ma takie tygodniowe fazy, że nie chce jesc
My nie na mm ale jak chodzi o inne posiłki to jak na początku jadła wszystko ładnie tak teraz jest prawie codzień dramat. Ja obserwuje ze moja je bardzo mało zawsze jak zęby zaczynają jej bardzo dokuczać... Obecnie idzie jej aż 5 zębów więc tez prawie nic nie je....Nie wiem ale wlasnie zupke dac mu chcialam i zjadl 4 lyzki i zaczal mnie odpychac i plakac. Nic praktycznie nie je
Je 1/3 z tego co zwykleI tak calkiem nic Ci nie je??
Ale ogólnie jest inny czy tylko nie je ?Zaczynam sie doszukiwać... Filip wciąż je jak ptaszek.. niewiele. A na widok butelki mleka jest straszny płacz... Dzis 3 dzien... Jutro zamowie wizyte na dzieciach zdrowych i w piatek pójdziemy sie pokazać bo nasza pediatra na zdrowych jest w piątki. Martwię się.. u nas zmienilo sie tylko jedno ... Szczepienie i wpisalam tylko 1 frazę w google i ot co mi wyskoczyło..
Troszke czesciej marudzi ale tak znacznie to zmiana jest w jedzeniu..Ale ogólnie jest inny czy tylko nie je ?
1 kromka i serek to dużo. Jeśli uwazalas to za mało to nie masz powodu do zmartwienTroszke czesciej marudzi ale tak znacznie to zmiana jest w jedzeniu..
Czy 1 kromka chleba plus serek to duzo czy malo??
Na kolacje zjadl budyn i kromkę chleba z serkiem.
Dzis w dzien zjadl banana i serek i juz byl najedzony.
Filip je piątusia i do tego kromke z serkiem almette.1 kromka i serek to dużo. Jeśli uwazalas to za mało to nie masz powodu do zmartwien
A jaki serek tak uwielbia ?