reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

To tez zależy od miejsca w jakim sie mieszka.u nas w lubuskiem jest 85 zarazonych 0 zgonow a w naszym powiecie nie ma nikogo chorego i wszelkie podejrzenia kończyły sie wynikiem negatywnym.

U nas zaczyna sie bol nozki po szczepieniu. Narazie lzej jak ostatnio mlody po jękuje co jakis czas jak jakis ruch nozka zrobi. Dalam jeszcze raz paracetamol.

No u nas na Śląsku jest bardzo dużo chorych...
Teraz to żałuję że już w Lubuskim nie mieszkamy [emoji38]
U nas to ludzie już chyba znudzili się tymi wszystkimi nakazami i stwierdzili ze skoro tyłu chorych to prędzej czy później każdy zachoruje, takie mam wrażenie patrząc na to co widzialam wczoraj i dziś.

Uuu biedny [emoji17]

reklama
No u nas na Śląsku jest bardzo dużo chorych...
Teraz to żałuję że już w Lubuskim nie mieszkamy [emoji38]
U nas to ludzie już chyba znudzili się tymi wszystkimi nakazami i stwierdzili ze skoro tyłu chorych to prędzej czy później każdy zachoruje, takie mam wrażenie patrząc na to co widzialam wczoraj i dziś.

Uuu biedny [emoji17]
Tak beda podchodzić wszyscy.. jeszcze chwila moment.
A w lubuskim gdzie mieszkałas?

Jakie slodkie kiteczki [emoji3590][emoji3590]
I jak fajnie dzieci na początku chodzą. Juz sie nie mogę doczekać. Fifi narazie nie chce sam.
Maleńkie cudo [emoji7][emoji7][emoji7] i te kucyki [emoji7]
Tutaj w Często wczoraj dużo ludu ja ulicach. Dzieciaki w grupie, na rowerach, deskorolkach, rolkach. Rodzice z.dziecmi na spacerach,hulajnogach itp. ale nie powiem wszyscy maskach. Ale kurcze śmieszne to, jeszcze.z tydzień temu zostań w domu, ulice puste, gdzieniegdzie było widać ludzi na.spacerze a teraz pełne ulice [emoji85]

W poniedziałek będę się umawiac na zalegle szczepienia. Ale chyba wcześniej uderzę do pediatry na wizytę i po skierowanie do dermatologa bo mala ma dalej jakieś plamy na skorze. Nie wiem czy to nie alergiczne czy może AZS. I nie wiem czy to nie jest przeszkodą do szczepień.
Q

My mamy szczepienia 5 mają Priorixem, u nas też dużo ludzi ale większość w maskach. Życie też po malu zaczyna wracać do "normy" także jestem pozytywnie nastawiona

Ja mam z zestawu 2w1 i jestem mega zadowolona ale wiem co możesz czuć bo wcześniej w bebetto jak się przesiadł syn z gondoli do spacerówki to wszystkim się chciało płakać :D Teraz mam x-landera x-cite. Jest meeeega ! kubełkowe siedzisko, całkiem spore, teleskopowa rączka, wózek lekki, ładny, światełka w podnóżku. łatwy dostęp do kosza na zakupy. lekko się prowadzi ;) zerknij sobie u nich na stronie , ja mogę śmiało polecić :)

Musze sobie od razu zapisac ten wózek, skoro tak go sobie chwalisz :) gondola rozumiem też sie fajnie sprawowala?

reklama
Mama dzisiaj przysłała zdjęcia naszej pasieki. Pod domem misiek nas odwiedził... Niestety pewnie wróci i rozwali wszystko
IMG-20200427-WA0018.jpg
IMG-20200427-WA0015.jpg
IMG-20200427-WA0017.jpg

Do góry