reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Teoretycznie byłby 4 z tym że ja płaską jestem normalnie A od wczoraj takie coś myślałam że może wzdęcia ale do dziś nie zeszło
Coś wam pokaże ostatnio taki brzuszek miałam w 7 czy 8 tc A od wczoraj wyglądam tak ;)
A może to wzdęcia właśnie i objaw nadchodzących dwóch kresek [emoji41][emoji16]
Ja na początku ciąży też miałam straszne wzdęcia [emoji87][emoji85]
Trzymam kciuki [emoji6][emoji846]
Pieknie chodzi!!!! Mala zdolna Daga :) Filipowi narazie sie nie spieszy.. czasem sie pusci ale jak ogarnia ze sie puscil od razu kuca i siada na dupe.. a widze ze jest stabilny i często stoi podpiera sie reka o cos nawet dobrze nie dotykajac. No ale nie jego czas. Za to Daga jest the best :)
Filip też pewnie za chwilę ruszy[emoji16] ja lubię ten etap jak już dzieci mają to chodzenie bardziej opanowane, pewnie stawiają kroki i nie wywalają się po 3 a póki co to muszę za nią biegać po całym mieszkaniu...

A może to wzdęcia właśnie i objaw nadchodzących dwóch kresek [emoji41][emoji16]
Ja na początku ciąży też miałam straszne wzdęcia [emoji87][emoji85]
Trzymam kciuki [emoji6][emoji846]Filip też pewnie za chwilę ruszy[emoji16] ja lubię ten etap jak już dzieci mają to chodzenie bardziej opanowane, pewnie stawiają kroki i nie wywalają się po 3 a póki co to muszę za nią biegać po całym mieszkaniu...
Wiadomo kiedys zacznie :) nie mam parcia bo jego niezależność i tak juz jest ogromna :)

reklama
Hej wiecie co podkusilo mnie żeby zrobić test i albo ja jestem przewrazliwiona albo coś jest ale tak słabiutko że ledwo ledwo widać no cóż @jeszcze przede mną powtórzę jutro z rana lub w niedzielę

Do góry