reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Pamiętasz jak wysłałam fotki brzuszka w 7czy 8 tyg jak byłam??
Niestety ale nie pamiętam [emoji57]
Chyba wszystkie staraczki pamiętam które byly w czasie moich starań jak i nawet kiedy sie juz udalo mocno kibicowałam i kibicuje kazdej. U nas super. Maly ma 10.5 miesiąca maly rozrabiaka i wymuszacz chwilami. Oboje jestesmy chorzy od tygodnia . Dwie infekcje raz za razem. Ale teraz na wieczór czujemy sie oboje super.
To mój kawaler
Zobacz załącznik 1090874

A co u ciebie???
Zdrówka dla was [emoji8]
Fifi jak zwykle uroczy [emoji7]

Coś wam pokaże ostatnio taki brzuszek miałam w 7 czy 8 tc A od wczoraj wyglądam tak ;)

Załączniki

• 20200308_190421.jpg
    20200308_190421.jpg
    565,2 KB · Wyświetleń: 84
Mam nadzieje że wychodzimy na prostą. A jak u was? Trzymacie sie jeszcze?
No u nas już dobrze, oby już teraz nic się nie przypaletalo.... [emoji51]
Ogólnie młoda zaczyna chodzić coraz odważniej, szkoda tylko że jeszcze nie ogarnia że może sobie krzywdę zrobić... Wczoraj tak przywalila głowa w stół że myslam że będzie wielki guz i siniak na czole ale na szczęście ma tylko nieduży ślad..

No u nas już dobrze, oby już teraz nic się nie przypaletalo.... [emoji51]
Ogólnie młoda zaczyna chodzić coraz odważniej, szkoda tylko że jeszcze nie ogarnia że może sobie krzywdę zrobić... Wczoraj tak przywalila głowa w stół że myslam że będzie wielki guz i siniak na czole ale na szczęście ma tylko nieduży ślad..

Pieknie chodzi!!!! Mala zdolna Daga :) Filipowi narazie sie nie spieszy.. czasem sie pusci ale jak ogarnia ze sie puscil od razu kuca i siada na dupe.. a widze ze jest stabilny i często stoi podpiera sie reka o cos nawet dobrze nie dotykajac. No ale nie jego czas. Za to Daga jest the best :)

reklama
U mnie zmiany i to dużo jak zapewne pamiętasz straciłam moja fasolinke w 12tc :( to był rok 2018 w lutym zeszłego roku rozstalam się z partnerem z którym byłam 10 lat (nie pytaj dlaczego:) obecnie mam nowego partnera i kto wie może i małego gościa:) okres mam dostać w sobotę ale coś mi się objawy nie zgadzają na @ :)
A to dopiero czekasz na @! Trzymam kciuki za to żeby nie przyszedł! 😍

Do góry