reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Na tą chwilę to chyba taki 'ostatni' moment żeby odwiedzić osobiście lekarza.
Bylismy wczoraj u lekarza.. ale dzis możemy znow pojechac do tego prywatnego pokazać go w ramach reklamacji za poprzednia wizyte ze kupki jeszcze nie ustaly. Ale to juz M sam pojedzie bo ja zarazy nie chce roznosic. Jak mi kurier paczke wiozl dzisiaj to kazalam podpisac za siebie i zostawic pod drzwiami zeby nie zarazac nikogo.

reklama
Ciekawe czy laboratorium w poniedziałek będzie otwarte. Ja już mam gardło bolące i suchy kaszel, ale właśnie tak przez to gardło ten kaszel, drapie mnie okrutnie. A i siedzę w pracy, pełno ludzi mam a to sex shop, myślałam, że ludzie darują sobie takie zakupy. A tu nawet chorzy przychodza! Po każdym kliencie myje ręce i to co dotykałam przed myciem. Może pomyślicie, że swiruje ale kuźwa nie chce być chora... Jedna dziewczyna w naszym sklepie poszła na l4 bo ją rozłożyło, zostałyśmy we dwie, a sklep musi być otwarty i koniec...
Nie przesadzasz.. ludzie chorzy powinni siedzieć w domu. Jedyne wytłumaczenie to lekarz i apteka... Powinniscie mieć prawo wyprosic klienta chorego. Przecież to kpina narażać innych..

Nie przesadzasz.. ludzie chorzy powinni siedzieć w domu. Jedyne wytłumaczenie to lekarz i apteka... Powinniscie mieć prawo wyprosic klienta chorego. Przecież to kpina narażać innych..
Mierzyłam temperaturę pod pachą 37,3... Oby to było spowodowane nie wiem, może ciąża a nie choroba. ;/ bo też nie chce narażać ja innych, bo muszę być w sklepie, inaczej jeśli nie załatwię zastępstwa to szef leci po pensji. A już jedna dziewczyna jest na l4... A nas jest 3 tylko na jeden sklep.

Mierzyłam temperaturę pod pachą 37,3... Oby to było spowodowane nie wiem, może ciąża a nie choroba. ;/ bo też nie chce narażać ja innych, bo muszę być w sklepie, inaczej jeśli nie załatwię zastępstwa to szef leci po pensji. A już jedna dziewczyna jest na l4... A nas jest 3 tylko na jeden sklep.
Idz na L4.

Tylko kto mi je wystawi. Ciekawe czy jutro do lekarza bym się dostała bo dzisiaj to już nie ma opcji. Tym bardziej, że wszystko telefonicznie a przychodnia nocna to u nas dramat, dwóch lekarzy, którzy mimo garaczki u pacjenta zawsze ta sama diagnoza 'nic pani/Panu nie jest'.

Tylko kto mi je wystawi. Ciekawe czy jutro do lekarza bym się dostała bo dzisiaj to już nie ma opcji. Tym bardziej, że wszystko telefonicznie a przychodnia nocna to u nas dramat, dwóch lekarzy, którzy mimo garaczki u pacjenta zawsze ta sama diagnoza 'nic pani/Panu nie jest'.
Telefonicznie wystawiają.

Laski ja mam chyba zle leki. Od kilku godzin kaszle i kaszle i przestać nie moge... Jak oddychan świszcze na wszystkie strony.

A ja właśnie miałam w sklepie grupkę młodzieży, która ma wolne od szkoły. I sobie chodzą grupami, mają w dupie zamiast w domu siedzieć.

reklama
Do góry