reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jestem po wizycie.
Jest serduszko [emoji7][emoji7] ciąża o tydzień młodsza. Tak myslalam, ze będzie młodsza bo owu była ok 20 dc.
Wg usg 5+6 i CRL 3.00 mm. To nie za mało?
Tętno płodu 118

Następna wizyta 26.03
Mam L4 i mam nie wysadzać nosa z domu poki co
Zobacz załącznik 1090624
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Pozwolę sobie @doomi03 ukrasc twoją strzałkę. [emoji23]
Zobacz załącznik 1090767
Niestety ale ja nic nie widzę...
Hej dziewczyny wracam do was po 2 latach :) czy ktoś mnie tu pamięta??? Widzę znajome Nicki:)
Witaj, ja pamiętam [emoji846]

reklama
Jak nie jak tak! Witaj z powrotem! Opowiadaj co u Ciebie! :)
U mnie zmiany i to dużo jak zapewne pamiętasz straciłam moja fasolinke w 12tc :( to był rok 2018 w lutym zeszłego roku rozstalam się z partnerem z którym byłam 10 lat (nie pytaj dlaczego:) obecnie mam nowego partnera i kto wie może i małego gościa:) okres mam dostać w sobotę ale coś mi się objawy nie zgadzają na @ :)

Dzięki miło to słyszeć co tam u was minęło kupę czasu odkąd byłam z wami
Chyba wszystkie staraczki pamiętam które byly w czasie moich starań jak i nawet kiedy sie juz udalo mocno kibicowałam i kibicuje kazdej. U nas super. Maly ma 10.5 miesiąca maly rozrabiaka i wymuszacz chwilami. Oboje jestesmy chorzy od tygodnia . Dwie infekcje raz za razem. Ale teraz na wieczór czujemy sie oboje super.
To mój kawaler
IMG_20200310_173005.jpg

A co u ciebie???

U mnie zmiany i to dużo jak zapewne pamiętasz straciłam moja fasolinke w 12tc :( to był rok 2018 w lutym zeszłego roku rozstalam się z partnerem z którym byłam 10 lat (nie pytaj dlaczego:) obecnie mam nowego partnera i kto wie może i małego gościa:) okres mam dostać w sobotę ale coś mi się objawy nie zgadzają na @ :)
Ooo no to duża zmiana u ciebie [emoji6] trzymam kciuki za to żeby @ jednak nie przyszła [emoji6][emoji846]

U nas moja mała ma już 9miesiecy [emoji6]

Chyba wszystkie staraczki pamiętam które byly w czasie moich starań jak i nawet kiedy sie juz udalo mocno kibicowałam i kibicuje kazdej. U nas super. Maly ma 10.5 miesiąca maly rozrabiaka i wymuszacz chwilami. Oboje jestesmy chorzy od tygodnia . Dwie infekcje raz za razem. Ale teraz na wieczór czujemy sie oboje super.
To mój kawaler
Zobacz załącznik 1090874

A co u ciebie???
O jaki słodziak gratuluję A u mnie oj działo się teraz czekam bo @ma być w sobotę ale coś mi objawy nie pasują na @ ;)

reklama
Widocznie tak miało być!!! Mam nadzieję ze zmiany w zyciu beda większe niz bys sie spodziewala. Życzę Ci tego z calego serducha!!

Do góry