V
Vel
Gość
Lejecie miód na moje zbolałe serce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie tez po staremu, z ta różnica, ze jestem po pierwszej inseminacji na stymulacji, w poniedziałek była iui, dziś jest piątek ale jakoś tego nie czuje, myśle ze w tym roku tez sobie przyodzieje choinkę testami z jedna kreska, chociaż po zastrzykach z gonadotropiny testy wychodzą mi pozytywne, wiec sikam sobie rekreacyjnie co drugi dzień, żeby nacieszyć oczy ciagle jestem tak samo pindolnietaKochana jesteś? U nas po staremu, jak co miesiąc. A co u Ciebie?
Tego Twojego pierdolnięcia tu brakowało przez caĺy czas.A u mnie tez po staremu, z ta różnica, ze jestem po pierwszej inseminacji na stymulacji, w poniedziałek była iui, dziś jest piątek ale jakoś tego nie czuje, myśle ze w tym roku tez sobie przyodzieje choinkę testami z jedna kreska, chociaż po zastrzykach z gonadotropiny testy wychodzą mi pozytywne, wiec sikam sobie rekreacyjnie co drugi dzień, żeby nacieszyć oczy ciagle jestem tak samo pindolnieta
Ja już w klinice czuje się jak u siebie w domu i to samo nam mówią, nie ma żadnego problemu u nas, nic kompletnie się nie doszukali. I rokowania takie same.... 3 iui a jak się nie uda to in vitro, chociaż lekarka prowadząca chciała odrazu in vitro ze względu na mój wiek, ale ordynator nas przekonał, ze ze względu na bardzo dobre wyniki i moje i męża warto spropowac 2/3 razy iui bo jednak jest to naturalniejsza i mniej inwazyjna metoda.Piszcie co u was słychać. Ja byłam dzisiaj w klinice leczenia niepłodności na NFZ i wiecie co? Jak chcesz dobrze to idź prywatnie. Chciałam żeby mnie przekazali dlaczego mam problemy z owulacją, a oni " jak Pani przyjdzie komercyjnie to zrobimy in vitro bo wszystko inne nie ma sensu." Zła jestem.
Daj spokój, rano jak czytałam jak pojechały dziewczynie to aż mi włosy dęba stanęły, jak tak można? Ja myśle, ze trollem to tam jest zupełnie kto inny, ale nie mój cyrk nie moje małpy wiec nie obchodzi mnie toWitam się i ja[emoji16] drugie forum jest tak porypane , ze szkoda gadać...