lili78
Fanka BB :)
Ja tez caly przyszly tydzien urlop[emoji16]Dziewczyny!!! Od 14:00 jestem na urlopieee! 2tyg!! Jak tu wytrzymać te ostatnie godziny!?
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez caly przyszly tydzien urlop[emoji16]Dziewczyny!!! Od 14:00 jestem na urlopieee! 2tyg!! Jak tu wytrzymać te ostatnie godziny!?
Ja osobiscie nie[emoji12]Oj nadałaby się Lili z tymi dziarami i wygiętym giętkim ciałkiem ))
A czy Wy kochane rodzące naturalnie widzicie jakaś tam różnice na dole ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za Ciebie rownieżPowodzenia trzymam
Dzięki za wsparcie[emoji8] wiem że teraz trzeba żyć dalej. Widzę ze dużo z Was będzie urlopować. Ja niestety nie. W grudniu miałam prawie 3,5 tygodnia przerwy, teraz trzeba trochę popracować.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A mąż był przy porodzie? Mówił lekarzowi "Pan szyje jak dla siebie?Ja osobiscie nie[emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
A mąż był przy porodzie? Mówił lekarzowi "Pan szyje jak dla siebie?
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
To może przy drugim poprawią.Haha
Coś w tym jest . Bo mąż mojej koleżanki dobre whisky wręczył położnym żeby tylko ładnie Jego niunie zaszyli po wszystkim [emoji23][emoji23]
Ja miałam wszystko w czterech literach jak już mnie szyli .
Tak się cieszyłam , ze już nie ma skurczy ze szycie było przyjemnością . Mam blizny dość krzywo to wszystko wyszło . Ale co zrobić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byl przy porodzie ale do szycia sie nie wtracał[emoji16][emoji16][emoji16]A mąż był przy porodzie? Mówił lekarzowi "Pan szyje jak dla siebie?
No wlasnie[emoji16] Ja tez tak mysle chociaz blizniaki to raczej cesarka nie???To może przy drugim poprawią.