reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O dziwo dobrze tym razem to znioslam[emoji4] Nowy cykl przed nami !!! We wtorek mam wizyte u gina, dzis kupuje Ovarin podobno bardzo dobre efekty daje[emoji3] Mezowi tez musze cos zapodac i bedzie git[emoji123][emoji123][emoji123]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę miovarian to suplement o podobnym składzie. Pomógł mi, bo teraz mam przynajmniej
płodny śluz. ☺️ wcześniej go nie widziałam. Pije miovarian od października, ale póki co dwóch kreseczek brak, więc pije go dalej i czekam na rezultaty. ☺️

reklama
O dziwo dobrze tym razem to znioslam[emoji4] Nowy cykl przed nami !!! We wtorek mam wizyte u gina, dzis kupuje Ovarin podobno bardzo dobre efekty daje[emoji3] Mezowi tez musze cos zapodac i bedzie git[emoji123][emoji123][emoji123]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteś wielka[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Dziewczyny a widzialyscie film „Cuda z nieba”? Ja oglądałam wczoraj wieczorem, polecam! Dawno tak nie ryczałam na filmie. Normalnie zmoczyłam cała podkoszulkę, leciały mi łzy, gluty i za chwile z uszu by mi leciało [emoji23] jeszcze mi się chce beczeć jak myśle o tym filmie. Przepiękny! Polecam :) myśle, ze wrócę jeszcze nie raz do tego filmu! :)

Dziewczyny a widzialyscie film „Cuda z nieba”? Ja oglądałam wczoraj wieczorem, polecam! Dawno tak nie ryczałam na filmie. Normalnie zmoczyłam cała podkoszulkę, leciały mi łzy, gluty i za chwile z uszu by mi leciało [emoji23] jeszcze mi się chce beczeć jak myśle o tym filmie. Przepiękny! Polecam :) myśle, ze wrócę jeszcze nie raz do tego filmu! :)
Zapusuje[emoji173]
Cos na samotny seans czy z mężem?

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Oglądne ;)

reklama
Do góry