reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teoretycznie za tydzien termin@ wiec bije sie z myslami co do testowania...[emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo tych kreseczek styczniowych! Trzymam kciuki!

Ja się dziś wizytuje!;)

Jotka???? Gdzie jesteś? Daj znać ? Albo chociaż na priw?

Ja już maluszka czuję ;) aż mi się normalnie płakać chce trzecia ciąża a człowiek cieszy się jak by pierwszy raz poczuł ruchy.

Matko moja pierworodna za tydzień niecały kończy 7 lat![emoji13] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Ja za miesiąc ćwierćwiecze;p

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png

reklama
Narobiłaś mi ochoty ale nie mogę, bo podobno nie można przesadzać z tuńczykiem gdyż zawiera rtęć!
emoji33.png
a się nawpierdzielalam w zeszłym tyg także pauza
emoji16.png
Dzień dobry :)
W takim razie jutro zrobie makaron z tuńczykiem, a paste za jakiś czas, jutro zbęde bóla na tuńczyka ;)
Trzymam kciuki za Twego męża :)

No helou, helou! @Biedronka0506 dzięki za kciuki! No trochę się denerwuje jakbym to ja miała iść. Dobrze by było żeby dzisiaj mu zrobili cały komplet badań i już byłoby z głowy :) No zobaczymy co to będzie. [emoji256][emoji256][emoji256]

Witajcie. Nie odzywam się narazie bo jesteśmy z M zmuszeni na chwilę obecną zawiesić starania na czas nieokreślony. Tak jak wcześniej sama uważałam że tak będzie lepiej ze względu na mój stan zdrowia tak i wczoraj na wizycie u neurologa, ten zakazał mi narazie zachodzić w ciążę. W najbliższej przyszłości czekają mnie też dwie tomografię komputerowe, i tu też ciąża była by przeciwwskazaniem do zrobienia ich, nawet nie wiem jeszcze kiedy je zrobię bo same wiecie jak to jest na NFZ z takimi badaniami. Wiec nie wiem kiedy wrócę do starań. Jest mi mega przykro że tak się stało :( W czasie oczekiwania na badanie tk i wyniki to oczywiście zrobię badania ginekologiczne żeby nie tracić czasu i wiedzieć ma czym stoję jak wrócę do starań. Oczywiście zmieniam też ginekologa tak jak mi poradziła kuzynka,i poleciła swojego. Wczoraj bardzo mnie bolało podbrzusze ani na @ ani też na owulację, bo jeszcze kilka dni do niej, dziś rano tak samo odczuwałam więc nie dam już się wypuścić od gina bez skierowania na konkretne badania...

Witajcie. Nie odzywam się narazie bo jesteśmy z M zmuszeni na chwilę obecną zawiesić starania na czas nieokreślony. Tak jak wcześniej sama uważałam że tak będzie lepiej ze względu na mój stan zdrowia tak i wczoraj na wizycie u neurologa, ten zakazał mi narazie zachodzić w ciążę. W najbliższej przyszłości czekają mnie też dwie tomografię komputerowe, i tu też ciąża była by przeciwwskazaniem do zrobienia ich, nawet nie wiem jeszcze kiedy je zrobię bo same wiecie jak to jest na NFZ z takimi badaniami. Wiec nie wiem kiedy wrócę do starań. Jest mi mega przykro że tak się stało :( W czasie oczekiwania na badanie tk i wyniki to oczywiście zrobię badania ginekologiczne żeby nie tracić czasu i wiedzieć ma czym stoję jak wrócę do starań. Oczywiście zmieniam też ginekologa tak jak mi poradziła kuzynka,i poleciła swojego. Wczoraj bardzo mnie bolało podbrzusze ani na @ ani też na owulację, bo jeszcze kilka dni do niej, dziś rano tak samo odczuwałam więc nie dam już się wypuścić od gina bez skierowania na konkretne badania...

Dużo zdrówka! [emoji847]

reklama
Do góry