Wiolus85
Fanka BB :)
Piękna [emoji8]A ja miałam wrzucić zdjęcie :*
Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna [emoji8]A ja miałam wrzucić zdjęcie :*
Ale super, gratulacje a ktory masz dzien cyklu bo zawsze szlysmy leb w leb, u mnie dzis 24 dc cyklu i biel vizira.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje
Hej dziewczyny! No chyba się udało co?
I to jakie wyraźne Piękny widok Gratulacje :*
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka piękna ❤ Śliczna suknia I wgl tak jak ty cała ŚlicznieA ja miałam wrzucić zdjęcie :*
Trzymaj sie kochana, wiem troszke co czujesz Zycze nam aby po Nowym roku i nam sie udalo, mysle,ze limit zlych przezyc juz wyczerpalysmy i teraz bedzie tylko lepiej@monia36 żyję i mam się tak w miarę. Po prostu mało się odzywam bo jednak każde dwie kreski jakie tu widze sprawiają,że sobie wszystko przypominam :-( bylabym teraz w 11+2 gdyby nie to co 3 tygodnie temu się stalo. Oczywiscie gratuluję dziewczynom kreseczek ale jednak ja sama w jakims dołku jestem. Niby wydaje mi się że jakoś się trzymam ale jednak strata robi swoje. Zrobilam się wybuchowa bardzo. I dodatkowo chyba pms pierwszy mi się zalaczyl.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja o tyle mam inna sytuacje ze zmieniam prace od stycznia.i mamy taki plan, zeby w maju i czerwcu sie starac a jak sie ni3 uda to zawiesic starania do 2020. A dlaczego? Bo gdybym zaszla w czerwcu to caly macierzynski bym miala obkety umową jeszcze wiec to by bylo supet.a ciaza z lipca to termin juz w kwietniu tak ze no....zobaczymy jeszcze ale najprawdopodobniej jak w czerwcu nie zajde to zaieszamy na poltora roku staranka tzn do marca 2020. Niby po stracie szybciej sie udaje no ale.....zobaczymy bo to regułą nie jest. A Ty kochana zobaczysz ze szybciej bedziesz sie maluszkiem w ramionach cieszyć, niż ja :-)Trzymaj sie kochana, wiem troszke co czujesz Zycze nam aby po Nowym roku i nam sie udalo, mysle,ze limit zlych przezyc juz wyczerpalysmy i teraz bedzie tylko lepiej
U mnie 30dc.... dziekujęAle super, gratulacje a ktory masz dzien cyklu bo zawsze szlysmy leb w leb, u mnie dzis 24 dc cyklu i biel vizira.