reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uuuu przykro mi :(
Mam nadzieję że nowy rok zaczniesz cudownie ! Z pozytywnym testem !

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
A ja jeszcze do @ mam dwa tygodnie i znów te oczekiwanie :D Oczywiście tym razem to sobie nadziei nie robię bo było mało przytulanek :p Ale wiadomo nadzieja umiera ostatnia :p :D Jeszcze jeden dzień i już po świętach :) A ile przygotowań było :D

Cześć dziewczyny czytam Wasze posty od dłuższego czasu i dopiero teraz postanowiłam napisać bo chyba potrzebuje wsparcia.
Może krótko o mnie,staramy się z narzeczonym od ponad roku o dzidzie. W sierpniu tego roku okazało sie że udało nam się (niestety nie bylismy tego swiadomi) po wakacjach wyladowalam w szpitalu z zapaleniem nerki, dostalam silne leki ktore niestety spowodowaly poronienie...
od tamtej pory caly czas mysle o dziecku i oczywiscie jak przychodzi dzień @ jestem w stresie. Ale co miesiac jest to samo... ta ciocia ciągle przyjeżdża chociaz tak bardzo jej nie chcemy
Czytając Wasze historie ciagle jeszcze mam nadzieje ze Nam tez sie uda ale czasem juz trace sily na to... nie mamy dziecka i tak bardzo chcielibysmy je mieć. Moze za bardzo?

Cześć dziewczyny czytam Wasze posty od dłuższego czasu i dopiero teraz postanowiłam napisać bo chyba potrzebuje wsparcia.
Może krótko o mnie,staramy się z narzeczonym od ponad roku o dzidzie. W sierpniu tego roku okazało sie że udało nam się (niestety nie bylismy tego swiadomi) po wakacjach wyladowalam w szpitalu z zapaleniem nerki, dostalam silne leki ktore niestety spowodowaly poronienie...
od tamtej pory caly czas mysle o dziecku i oczywiscie jak przychodzi dzień @ jestem w stresie. Ale co miesiac jest to samo... ta ciocia ciągle przyjeżdża chociaz tak bardzo jej nie chcemy
Czytając Wasze historie ciagle jeszcze mam nadzieje ze Nam tez sie uda ale czasem juz trace sily na to... nie mamy dziecka i tak bardzo chcielibysmy je mieć. Moze za bardzo?
Witaj w naszym gronie[emoji4] Mam nadzieje, ze w przyszłym roku bedziemy miec wiecej szczescia[emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Święta święta i po świętach ;) u mnie 30 dc, 10 dpo i narazie nic. @ bedzie chyba dopiero w weekend bo jeszcze zadnych objawow nie daje.

reklama
Do góry