Dagaa11
Fanka BB :)
Wątpie.I trzymam kciuki żeby nie dawała objawów i nie przyszła wstręciucha!
Ty mi lepiej przypomnij ile dpo ci wyszedl cien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wątpie.I trzymam kciuki żeby nie dawała objawów i nie przyszła wstręciucha!
9 dpo ale owu było wcześniej no i już 6dpo czułam objawy zagnieżdżania. Na początku je ignorowałam i nie sądziłam że to to. Bo w ciąży z Aleksem tak nie miałamWątpie.
Ty mi lepiej przypomnij ile dpo ci wyszedl cien?
A no to tym bardziej nie mam zludzen, bo zrobilam dzisiaj test, popoludniu i bieel9 dpo ale owu było wcześniej no i już 6dpo czułam objawy zagnieżdżania. Na początku je ignorowałam i nie sądziłam że to to. Bo w ciąży z Aleksem tak nie miałam
To jeszcze zależy kiedy jest zagnieżdżanie może być 6 dpo (ale to express), a może być dopiero 12dpo spokojnieA no to tym bardziej nie mam zludzen, bo zrobilam dzisiaj test, popoludniu i bieel
Wiem, wiem. Dopoki nie ma @, to wszystko możliwe mam jeszcze 3 testy na zbyciu, moze zrobie jutro z porannego moczuTo jeszcze zależy kiedy jest zagnieżdżanie może być 6 dpo (ale to express), a może być dopiero 12dpo spokojnie
Trzymam kciuki. [emoji7][emoji7][emoji7]Wiem, wiem. Dopoki nie ma @, to wszystko możliwe mam jeszcze 3 testy na zbyciu, moze zrobie jutro z porannego moczu
Dziekuje kochana :*Trzymam kciuki. [emoji7][emoji7][emoji7]
Oby nie przyszlaCześć dziewczyny. Święta święta i po świętach u mnie 30 dc, 10 dpo i narazie nic. @ bedzie chyba dopiero w weekend bo jeszcze zadnych objawow nie daje.
Wiem, wiem. Dopoki nie ma @, to wszystko możliwe mam jeszcze 3 testy na zbyciu, moze zrobie jutro z porannego moczu
U mnie tez biel od trzech dni...nie ma po co sie nakrecac!!!! Rozczarowania za bardzo bola...[emoji22]A no to tym bardziej nie mam zludzen, bo zrobilam dzisiaj test, popoludniu i bieel