reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny przygarniecie mnie?
Tak w skrócie o mnie :
Staramy się o drugiego szkraba od 6 miesiecy a tak właściwie to dopiero od tego miesiąca. A to dlatego, że po odstawieniu anty mam porostu brak @. Muszę całe cykle brać leki począwszy od clo na pecherzyki, coś na pęknięcie a kończąc na duphastonie. Tak było tez w pierwszych staraniach które trwały 5 lat. Trafiłam do nowej doktor i zabrała się konkretnie z racji wieku ale mojego za badania. Ten cykl jest pierwszy w tych staraniach stymulowany. 12dc podałam sobie ovitrelle na pęknięcie, które zostało potwierdzone przez p.doktor. I teraz czekam i czekam.... Robiłam już test i wyszedł negatywny. Nie czułam też zagnieżdżania tak jak poprzednio gdzie zasłabłam i już byłam 100 % pewna ze jest ciąża. No ale ciąża ciąży nie równa... Dzisiaj jest 10 dpo. Chyba jest jeszcze nadzieja?

Ja ze swojej strony trzymam mocno kciuki za Was!

Hejka
dawno mnie tu nie bylo chyba od maja.Wtedy sie staralam ale nie wyszlo. Piszę ponieważ sie zastanwiam nad pewnymi objawami. Otóż z mężem zaczeliśmy sie starać od tego miesiąca.Miesiączkę miałam 29.11 cykle mam mniej wiecej co 34 dni, 13.12 bylam u lekarza co potwierdzil ze bedzie owulka wiec z mezem zabralismy sie za starania az do 21.12. Mineło trochę dni a ja czuje wrazliwe piersi bardziej sutki niz cale piersi, bole podbrzusza, bol glowy, zmeczenie i sennosc. Miesiączke powinnam dostac za 5 dni. Nie wiem czy powinnam sie tym sugerowac czy poczekac na okres i testowanie, co o tym sadzicie?

pol99 może właśnie się udało ! Życzę ci tego.
Ja tak jakoś bez objawów. Może tylko to ze oczy mam takie szkliste i jakaś się płacząca zrobiłam....

reklama
Do góry