Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczyny jesteście cudowne.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Jestem myslami z Toba:*Przyszla pigula dac mi kapsulke z antybiotykiem zeby nie dostac zakazenia czy jakos tak a zabieg o 19:15 bede miala. Modlcie sie za mnie i mojego aniołka wtedy.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Jotka gdzies Ty caly dzien sie ppdziewala? Daj dychnac temu chlopuJustyno, jestem z Tobą calym serduchem.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Nie pytaj, to nie jest dobry czas naszego "związku"Jotka gdzies Ty caly dzien sie ppdziewala? Daj dychnac temu chlopu
Oj to nie pytam ale zycze powodzeniaNie pytaj, to nie jest dobry czas naszego "związku"
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
O Jezu ! Gratuluję ! :* Ile dni do terminu @ masz ? [emoji14] która oczywiście nie przyjdzie [emoji14]Nie wytrzymałam. Zrobiłam test
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hurra! Gratki:*Nie wytrzymałam. Zrobiłam test
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom