reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tam kurna, na pewno był sposób bardziej humanitarny żeby to „załatwić”.
Oczywiście nie jesteś sama w szpitalu?
Mam babke na sali. A do 19 moze byc tu mój Marek. Ale juz sie musi zbierac bo młodą od teściów musi odebrać.
A co do sposobu no to jasne....mogliby zapewne od razu zabieg zrobic i by bylo po sprawie. Ale moze chca jak najmniej inwazyjne środki zastosować żebym jak najszybciej się zagoila. Bo zabieg to juz oststecznosc jesli nic sie samo z siebie nie wyczysci. Ale widac ze mi wspolczuja.jedna polozna to nawet mnie przytulila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Mam babke na sali. A do 19 moze byc tu mój Marek. Ale juz sie musi zbierac bo młodą od teściów musi odebrać.
A co do sposobu no to jasne....mogliby zapewne od razu zabieg zrobic i by bylo po sprawie. Ale moze chca jak najmniej inwazyjne środki zastosować żebym jak najszybciej się zagoila. Bo zabieg to juz oststecznosc jesli nic sie samo z siebie nie wyczysci. Ale widac ze mi wspolczuja.jedna polozna to nawet mnie przytulila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

No miejmy nadzieje, ze przynajmniej to samo pójdzie. Mniejsze zło.
Wtedy będziesz mogła wrócić szybko do gry, chociaż wiem, ze teraz to na pewno ostatnie o czym myślisz!

Dwie godziny po podaniu tabletek i póki co tylko jeden silny skurcz czułam. A tak to takie bardziej cmienie jak przed @. Jak bedzie wieczorny obchod to pewnie jakąś decyzję podejmą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Mialas cytotec dopochwowo podany? Mi dali 4 i dopiero po 5 godzinach zaczelam krwawic. Bez lyzeczkowania sie nie obeszlo... pic ani jesc nie mozesz, bo w razie gdyby wykonywali lyzeczkowanie to musisz byc naczczo do narkozy... bądz silna! :(

Mialas cytotec dopochwowo podany? Mi dali 4 i dopiero po 5 godzinach zaczelam krwawic. Bez lyzeczkowania sie nie obeszlo... pic ani jesc nie mozesz, bo w razie gdyby wykonywali lyzeczkowanie to musisz byc naczczo do narkozy... bądz silna! :(
Tak cytotec mi podali dowcipnie. 3 tabletki. W tej chwili 2 i pol godziny po zabiegu. Brzuch juz na calego napieprza jak przed @. No jak na zlosc nie moge a mnie tak suszy okropnie ze se tego nie wyobrazasz :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Tak cytotec mi podali dowcipnie. 3 tabletki. W tej chwili 2 i pol godziny po zabiegu. Brzuch juz na calego napieprza jak przed @. No jak na zlosc nie moge a mnie tak suszy okropnie ze se tego nie wyobrazasz :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Wiem, dla mnie tez najgorsze bylo to uczucie pragnienia... zwilz sobie usta lekko wacikiem.

Wiem, dla mnie tez najgorsze bylo to uczucie pragnienia... zwilz sobie usta lekko wacikiem.
Przyszla pigula dac mi kapsulke z antybiotykiem zeby nie dostac zakazenia czy jakos tak a zabieg o 19:15 bede miala. Modlcie sie za mnie i mojego aniołka wtedy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry