reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeej! Test owulacyjny zdany dziś śpiewająco. Pierwszy raz taka gruba krecha się pojawiła. I idealnie pokłada się z obliczeniami. Chwała regularnym cyklom! :happy:
Powodzenia :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
dziewczyny ledwo moge stanąc na noge taki ból promienuje od jajnika
To idź na betę albo do lekarza, jeśli to raki ból że utrudnia Ci codzienne NORMALNE funkcjonowanie to powinien zbadać Cię lekarz.. który pewnie wyśle Cię na betę więc zrób ją po prostu i wszystko będzie wiadomo [emoji813] zdrówka życzę i oby te objawy oznaczały ciążę:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chcę Cię straszyć swoja historią, ale wizyta u lekarza jak najszybciej i beta, to musisz zrobić jak najszybciej. Jak masz możliwość to wieczorem na npl jedź.

...marzenia mają wielką moc...
Ja raz tak miałam po prawej stronie okazało się że atak wyrostka robaczkowego. A drugim razem podobny ból tylko po lewej stronie to była cysta na jajniku..

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prosze mi nie smutac tylko pozytywnie myslec bo do @ masz jeszcze troche czasu. Wiec a noz teraz sie udalo;)
@ za tydzien w sobote powinna byc a testowanko planowane w niedzielę. Niby pozytywnie staram się myśleć, ale jednak im bliżej @ tym wiecwj mysli typu ze chyba znowu nic z tego. Staram sie mimo wszystko jakos o tym nie myslec i nawet jak wam tu jakiea objawy piszę to plus taki, że nienmysle caly czas o tym. Aczkolwiek jedno mnie zastanawia. Te objawy teraz zupelnie inne niz w poprzednich cyklach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry