Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiem, widziałam ale postanowiłam ponowić pytanie A zarzekała się, że będzie tu zaglądać, no i co i cisza, ale na pewno wszystko okJa wlasnie tez juz o nia pytalam, mam nadzieje ze jest ok
Dzieki, zaczynacie mnie przekonywacJa też popieram szare płytki na ścianę do białych mebli
U mnie 22dcKtóry to dc u Ciebie?
O kurczę, to faktycznie jeszcze trochę wcześnie, ale przecież miałaś już nawet poranne wymioty więc myślałam, że na dniach masz mieć @U mnie 22dc
@ na 2.11O kurczę, to faktycznie jeszcze trochę wcześnie, ale przecież miałaś już nawet poranne wymioty więc myślałam, że na dniach masz mieć @
Powtorz test jutro rano trzymam kciukiczesc dziewczyny u mnie jutro planowany termin@ ale od tygodnia wymioty od wczoraj zawroty i zgaga test robiłam w niedziele i wyszła piekna biel vizira
zrobię w niedziele chyba ze znowu mi cykle przeskoczymy bo obecnie mam 22 dniowe a wcześniej miałam 28Powtorz test jutro rano trzymam kciuki