reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej u mnie podobnie ani śladu @ muszę się przyznać pomyliłam się w obliczeni cyklu !!! Do 45 muszę dodać 12 juz tak dlugo sie staram ze pomylily i sie lata!!!! Oczywiszcie mąż pamieta co mnie trochę dziwi

reklama
Elodia trzymam kciuki!!!

Pisalysmy o chorobach i umieralam w nocy na brzuch..mialam teraz atak ale już lepiej! Od kad zaczelam sie starac to ciagle cos .no jajaaa jakies.

Nie narzekalam na zdrowie a teraz to jakby na przekor wszystko lol

Jeszcze narzady rodne ze tak napiszę nachrzaniaja Pikniee

Wzielam apap i do 12 w domu zostane a potem do pracy jak beds na siłach oby

Benka ja byłam u dwóch mezczyzn ginkow wpierw..mlodszy i starszy i w koncu jednak wybralam moja babke Ktora moja ciążę prowadziła ..A trochę problemów mialam w niej i human zadowolona
To chyba od człowieka zalezy;)

Pozatym Maz taki zazdrosnik wtedy byl ze sie nawet cieszyl ze tak wyszlo haahaa ..teraz tez potrafi swoje powiedzieć

Ostatnia edycja:
No to może to wcale nie jest miesiączka, tylko to plamienie implatacyjne czy jak to się tam nazywa.

Z moich doświadczeń i z tego co słyszałam od moich znajomych czy w rodzinie, to wszyscy polecaja mężczyzn,. Co więcej czesto diagnozy kobiet gin są mylne. (wiem to z doswiadczenia nie tylko od znajomych a swojego) Obecnie znam tylko jedna pania ginekolog która jest dobra, ale ze wzgledów zdrowotnych przyjmuje rzadko, a pewnie za niedługo w ogóle. ;/

Nie wiem może gdzieś w większym mieście jest inaczej, np w Warszawie. Ale ja i tak zdania nie zmienię, chyba że akurat trafi się taka profesjonalna pani gin.

Ja chodze do pani gin. I nie uwazam zeby czegos jej brakowalo jako lekarzowi.

Sa juz stare doktorki (taka proeadzila mi poprzedbia cciążę) ktore juz tylko siedza bo siedzą zgadzam sie, ale sa tez mlode panie doktor, ktorych nie trzeba wrzucac do jednego wora z reszta.

@Elodia a ile zawsze plamilas dni przed taka @?
No tak do dwóch dni. Ale zawsze po nocy cos na wkładce było a dzisiaj czysto. No ale moze inaczej coś teraz jest kurde no nie wiem

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@Elodia nie denerwuj się, wiem, że to łatwo się mówi ale jeśli jest coś na rzeczy to stres nie pomaga, musisz się uspokoić dla dobra ewentualnej fasolki. @ nie ma więc cały czas jest nadzieja i z każdym dniem większa, pamiętaj :)

Do góry