Elodia
Fanka BB :)
Co do badań to dopiero jak po roku staran nic nie wyjdzie wtedy bede robic badania. A szkoda, bo jestem zdania że kazda para, ktora zdecyduje się na dziecko powinna wpierw przejsc caly komplet badan. Bo jeśli coś stoi na przeszkodzie w zajsciu w ciążę, to rok staran i dopiero potem badania to strata czasu.Po ilu miesiącach starań robilyscie jakieś badania dziewczyny?
Teraz mała ma rok. Maz bardzo chce drugiego dziecka . Ja w sumie też. Ale mam chęć też pójść już do pracy ,do ludzi. Mam dość siedzenia w domu Jestem rozdarta z moimi checiami
A co do siedzenia w domu czy chęci....
Ja Ci powiem, że poniekąd byłam zmuszona do pójścia do pracy jak młoda miała noespełna 7 miesięcy. Z kednej strony się cieszyłam,że do ludzi wyjdę bo miałam dosyć siedzenia w domu (alr to z zupelnie innego powodu, dziewczyny znają niec historię mojego związku z ojcem córki ktory tozwiązek poskutkowal po wurwaniu się z piekla ciezka nerwicą). Z perspektywy czasu śmiem twierdzić, że bardzo tego wczesnego pojscia do pracy żałuję, wiele przez to stracilam z wczesnwgo dziecinstwa młodej. Teraz jak uda mi dię zajść w ciąże kiedyś tam, to zamierzam od razu isc na L4 (praca zmianowa na magazynie) a po rocznym macierzyńskim co najmniej rok wychowawczego jak nie dwa lata nawet. Te pierwsze lata,nie chcę tym razem przegapic niczego.