reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe ja będę miala przedluzony bo poniedzialek mam jeszcze wolny :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Super :-) a dzisiaj spokojnej nocki w pracy życzę.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Veraska ale dzis jeszcze nie pilam kawy
@olaaa7 Tobie tez napewno sie uda zajsc:)
@ginngerr7787 ja tez mam niedoczynnosc tarczycy a w 1 ciaze udalo sie zajsc odrazu wiec to nie ma regulu a teraz juz 3 cykl staran ale mi niedawno doszlo ze mam policystyczne jajniki.
Ja przed pierwszą ciążą nie brałam żadnych leków ani nie badałam tarczycy, ale jak już się dowiedziałam, że się udało to lekarz kazał zbadać tarczycę i okazało się, że jednak jest lekka niedoczynność spowodowana ciążą. Natomiast teraz jesteśmy w 9 cyklu więc zaczynam szukać co może być przyczyną niepowodzeń skoro ginekologicznie jest niby wszystko ok. A bierzesz jakieś leki na tarczycę?

@Beenka co nie Twój miesiac! Co to za osiadanie na laurach =) ?

@ginngerr7787 u mnie zaś przed o erwsza ciąża 4mies wczesniej skonczylam brac brom, ale nam sie udalo, bo bylismy szczesliwi, beztrosko w sobie zakochani. Teraz mnostwo stresow, w pracy, w zdrowiu, w domu, które skotecznoe blokuja mimi płodność i koniec. Staram siesie luzowac, ale wiesz jak to jest. Ciagle costo. I o ile sama ciaza i jej chec mnie noe stresuje tak codzienne zycie owszem. Eh.

@Jotka_Szczotka ale przecież nadal jesteście chyba szczęśliwi i zakochani co? Takie przynajmniej można odnieść wrażenie czytając Twoje posty :) Ja pewnie też miałam wtedy podwyższone TSH i nawet o tym nie wiedziałam, ale jakimś cudem się udało, a teraz po tych kilku ładnych miesiącach prób zaczynam się bać czy w ogóle nam się kiedyś uda. Już tyle razy wydawało mi się, że się udało bo albo @ się spóźniała, albo były bóle podbrzusza, a ostatecznie nic z tego nie wyszło. Teraz się już na nic nie nastawiam, a może tylko na walkę z hormonami...

Po ilu miesiącach starań robilyscie jakieś badania dziewczyny? Ja starając się o pierwsze dziecko nie bylam świadoma że stres itp może to hamować. Zaszlam po 2 latach od zakończenia antykoncepcji
Teraz mała ma rok. Maz bardzo chce drugiego dziecka . Ja w sumie też. Ale mam chęć też pójść już do pracy ,do ludzi. Mam dość siedzenia w domu Jestem rozdarta z moimi checiami

@Jotka_Szczotka ale przecież nadal jesteście chyba szczęśliwi i zakochani co? Takie przynajmniej można odnieść wrażenie czytając Twoje posty :) Ja pewnie też miałam wtedy podwyższone TSH i nawet o tym nie wiedziałam, ale jakimś cudem się udało, a teraz po tych kilku ładnych miesiącach prób zaczynam się bać czy w ogóle nam się kiedyś uda. Już tyle razy wydawało mi się, że się udało bo albo @ się spóźniała, albo były bóle podbrzusza, a ostatecznie nic z tego nie wyszło. Teraz się już na nic nie nastawiam, a może tylko na walkę z hormonami...

Czyjestesmy szczęśliwi, tak, ale nie ma juz takiej beztroski. Teraz jest synek, kredyt wiele rzeczy, ktore nie pozwalaja na chwile zapomniec o swiecie w taki prawdziwie wyluzowany sposób. Chcialabym drugiego szkraba, ale wiem, że bedzie ciezko z moimi hormonami. Z mezem juz wczesniej podjelismy decyzje, że jeżeli sie nie bedzie udawalo dlugo to po prostu zrobimy wszystko by dac dom jakiejs malejw istotce, ktora w zyciu zosta sama. Więc mi az tak bardzo nie ciąży brak ciąży, bo zawsze jest plan B, ktory uważam za słuszny.

Smedz sobie ile potrzebujesz, po to jestesmy by posluchsc i dopomóc.

reklama
Po ilu miesiącach starań robilyscie jakieś badania dziewczyny? Ja starając się o pierwsze dziecko nie bylam świadoma że stres itp może to hamować. Zaszlam po 2 latach od zakończenia antykoncepcji
Teraz mała ma rok. Maz bardzo chce drugiego dziecka . Ja w sumie też. Ale mam chęć też pójść już do pracy ,do ludzi. Mam dość siedzenia w domu Jestem rozdarta z moimi checiami
Ja gdy maly mial 8miesiecy dostalam oferte pracy i przyjelam ja dlatego, że dostawalam juz kota siedzac tylko z nim. Z jednej strony żałuję, że nie moglam przez tonas poswiecic mu tyle czasu ile pporrzebuje, ale z drugiej strony i ja i on dzieki innym kontaktom, z innymi ludzni biz my sami oboje sie rozwijamy i chyba mocniej sie kochamy, stesknimy sie przez pol dnia za sobatym,a tak bysmy sie sobaz nudzili.

Podobno dzieci rok po roku jest super wychowywać, ale ja osobiscie nie umialabym. Nie rozumiem tego. Moze i jest fajnie bo przechodzi sie na raz przez ro wszystko, ale z drugiej strony.. podziwiam ogarniecie dwojki glutkow i noewyladowabie w. Psychiatryku.

Do góry