Veraska
Fanka BB :)
Super :-) a dzisiaj spokojnej nocki w pracy życzę.Hehe ja będę miala przedluzony bo poniedzialek mam jeszcze wolny :-)
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super :-) a dzisiaj spokojnej nocki w pracy życzę.Hehe ja będę miala przedluzony bo poniedzialek mam jeszcze wolny :-)
Będzie luźno bo to ostatnia nocka :-)Super :-) a dzisiaj spokojnej nocki w pracy życzę.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przed pierwszą ciążą nie brałam żadnych leków ani nie badałam tarczycy, ale jak już się dowiedziałam, że się udało to lekarz kazał zbadać tarczycę i okazało się, że jednak jest lekka niedoczynność spowodowana ciążą. Natomiast teraz jesteśmy w 9 cyklu więc zaczynam szukać co może być przyczyną niepowodzeń skoro ginekologicznie jest niby wszystko ok. A bierzesz jakieś leki na tarczycę?@Veraska ale dzis jeszcze nie pilam kawy
@olaaa7 Tobie tez napewno sie uda zajsc
@ginngerr7787 ja tez mam niedoczynnosc tarczycy a w 1 ciaze udalo sie zajsc odrazu wiec to nie ma regulu a teraz juz 3 cykl staran ale mi niedawno doszlo ze mam policystyczne jajniki.
@Jotka_Szczotka ale przecież nadal jesteście chyba szczęśliwi i zakochani co? Takie przynajmniej można odnieść wrażenie czytając Twoje posty Ja pewnie też miałam wtedy podwyższone TSH i nawet o tym nie wiedziałam, ale jakimś cudem się udało, a teraz po tych kilku ładnych miesiącach prób zaczynam się bać czy w ogóle nam się kiedyś uda. Już tyle razy wydawało mi się, że się udało bo albo @ się spóźniała, albo były bóle podbrzusza, a ostatecznie nic z tego nie wyszło. Teraz się już na nic nie nastawiam, a może tylko na walkę z hormonami...
Ja gdy maly mial 8miesiecy dostalam oferte pracy i przyjelam ja dlatego, że dostawalam juz kota siedzac tylko z nim. Z jednej strony żałuję, że nie moglam przez tonas poswiecic mu tyle czasu ile pporrzebuje, ale z drugiej strony i ja i on dzieki innym kontaktom, z innymi ludzni biz my sami oboje sie rozwijamy i chyba mocniej sie kochamy, stesknimy sie przez pol dnia za sobatym,a tak bysmy sie sobaz nudzili.Po ilu miesiącach starań robilyscie jakieś badania dziewczyny? Ja starając się o pierwsze dziecko nie bylam świadoma że stres itp może to hamować. Zaszlam po 2 latach od zakończenia antykoncepcji
Teraz mała ma rok. Maz bardzo chce drugiego dziecka . Ja w sumie też. Ale mam chęć też pójść już do pracy ,do ludzi. Mam dość siedzenia w domu Jestem rozdarta z moimi checiami