reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojwj to naprawde dlugo u mnie nie ma 5 dzien ale test zrobie dopiero jutro poki niema @ zawsze jest nadzieja. Trzymaj sie i moze betke zrob na wszelki wypadek bedziesz wiedziala wtedy.

reklama
Witam Nowa koleżankę:)

Elodia co do pracy..wiem ze wyczerpujacy wysilek nie jest wskazanyl choc ćwiczenia z zachowanirm górnej granicy tetna 140 dla osob juz upraeiajacych sport tym bardziej sa pomocne ..bedziesz musiała ocenić sama jak się czujesz i czy moglabys pracowac lzej bo praca fizyczna..8h plus dzwigNie do tego co innego..mozna wiele ale w granicach normy.. I pisze o zdrowo przebiega jcej ciazy..a o tym dowiadujemy sie jak juz w niej jestesmy
Ja mimo ze moglam w sklepie stac badz siedziec( dzwigalam skrzynki z piwami jak jeszcze.nie wiedzialam zenjestem w ciazy) to i tak dostawalam strasznych boli i plamoen brunatnonczerwonych..4 moesoac i l4 . szpital .unormowane i przelezalam czy siedzialam w domu caly ten 4 i 5 miesoac a potem bylo ok
Z corka bez atrakcji oprocz skurczy rzepowoadajacych od 6 miesiąca
To zależy

Ja zrobie test w nd. Albo pn jak @ wciaz nie bedzie

Tylko kluje mnie raz w lewej raz z prawej
No ja jednak chyba pojde na elke od razu tym bardziej że mam tą nieszczęsną nerwicę żołjądka ktoty niewiadomo jak na ciąże zareaguje a dwa że u mnie w firmie każą od razu isc na L4 jak sie jest w ciazy obojetnie od jakoego lekarza na poczatlu wlasnie z powodow ktore wymienilam. Tak ze raczej nie bede ryzykowac i jak tylko ujrze dwie lreaki umawiam sie do gina. Jak termin bedzie np za tydzien najpozniej to wtedy pochodze ten tydzien do pracy i bede sie oszczedzac (no chyba ze by alurat npcna zmiana wypadala to wtedy ide do rodzinnej). Nie ma co ryzykowac jak tak długo sie na te dwie kreski czeka. Mam cichą nadzieję ze do konca roku sie ich doczekam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzisiaj znowu zrobiłam test domowy i dalej jedna kreska już dzisiaj 11 dzień niema @:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spokojnie...dziewczyny pisaly, że nawet po dwoch tygodniach moze wyjsc dopiero test....

Ja mam w pracy kolezanke ktorej test wyszedl dopiero × momencie jak juz dawno wiedziala ze jest w ciąży tzn gdzies w 3cim czy 4tym miesiącu chyba ale to inna sytuacja bo ona miala do 3 miesiąca ciazy okres.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Spokojnie...dziewczyny pisaly, że nawet po dwoch tygodniach moze wyjsc dopiero test....

Ja mam w pracy kolezanke ktorej test wyszedl dopiero × momencie jak juz dawno wiedziala ze jest w ciąży tzn gdzies w 3cim czy 4tym miesiącu chyba ale to inna sytuacja bo ona miala do 3 miesiąca ciazy okres.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No tak tylko jeszcze tak długiego cyklu jeszcze nie miałam wogole wiec dla mnie to jest szok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj bardzo. Ciągle się dopytuje kiedy,cytuję "zrobicie to dziecko w końcu bo chcę się koleżankom pochwalić" :) różnica wieku może będzie kosmiczna bo conajmniej 11 lat jakbym urodzila w przyszlym roku, ale tez sa dobre strony tego, przynajmniej będzie bardziej świadoma i pomocna niż maluch który bardziej by się bawił :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Pewnie! Napewno corka duzo by Ci pomogla przy dziecku. Moj syn tez bardzo pomocny jest. Ostatnio bylismy z znajomymi w sali zabaw z dziecmi(maja poltorejroczniaka) i moj syn pilnowal dziecko znajomych by inne dzieci mu nie zrobily krzywdy,pomagal wchodzic na wyzsze stopnie itp. Tak mnie to rozczulilo:) A pomyslec ze pare miesiecy temu mowilam mezowi ze moze zapomniec zebysmy sie starali o 2 dziecko...

A co do zgagi to vył chyba jedyny ciążowy objaw jaki mnie czasami nawiedzal. Zero nudności wymiotów bóli głowy plamień itp itd. Mam cichą nadzieję że w drugiej ciąży będzie podobnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Oj to ja przez 4 miesiace pierwsze zakumplowalam sie z wc bo rzygalam jak kot:p No i zgaga tez czesto mnie dopadala. Wiec jak by 2 ciaza byla bez spedzania czasu w wc to bym die ucieszyla:)

reklama
Do góry