reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia ja stronie od antybiotykow i jesli czujesz poradzisz sobie bez to próbuj czego innego. Naturalnie

Lezec i mleko z miodem i duzoooo czosnku mniammm hee

mEwa ehhhh przykro mi. Kurcze co za miesiac
Siedze i mysle jak to bedzie u Mnie
Na razie mpze cisza przef burza hehe

Kocham buraczki... Kocham drzem truskawkowy..ostatnio Mezul robil drzem z synem ..pyszny wyszedl... Chyba zaczniemy tak robić he

reklama
Elodia ja stronie od antybiotykow i jesli czujesz poradzisz sobie bez to próbuj czego innego. Naturalnie

Lezec i mleko z miodem i duzoooo czosnku mniammm hee

mEwa ehhhh przykro mi. Kurcze co za miesiac
Siedze i mysle jak to bedzie u Mnie
Na razie mpze cisza przef burza hehe

Kocham buraczki... Kocham drzem truskawkowy..ostatnio Mezul robil drzem z synem ..pyszny wyszedl... Chyba zaczniemy tak robić he
Ja mam tylko silne przeziebienie bo nic oprocz okropnie zatkanego nosa i kaszlu nie mam a lekara mi antybiotyk przepisala. Ale lekarze chyba maja sklonnosc do tego. Najwazniejsze ze elke mam i to wyleze w domu. Moze i bym do pracy nawet chodzila ale teraz na hali mamy taki mróz ze ledwo wyleczony katar mi sie na nowy rozkrecil.

A tez unikam antybiotykow jak tylko sie da. Wole przeziebienie wylezec tydzien niz brac antybiotyk przez tydzien

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Na hali gdzie przeciagi... O Nie nie. Musisz w domu wylezec i bez antybiotyku powinnas sobie poradzic.
Wzoelabym naprawde w ostatecznpsci ale to bedziesz czuc po sobie
2 tyg sie wychodzi z przeziebienia ..pierwdzy tydz zawsze najgorszy

Ide ogląda c filmz. Dziecmi.nazrem sie popcornu

Ja tak nie bralam antybiotyku rok temu ,wlasnie z takich powodow jak piszecie, az zemdlalam od kaszlu w pracy i sie okazalo ze mam juz zapalenie płuc.

Ja raczej nie biore leków. I rzeczywiście leczylam sie wtedy domowymi sposobami, ale trzeba umieć widzieć, kiedy naprawde juz te sposoby nie dzialaja. Ja sie zrobilam jak osioł.

No ja akurat wiem że u mnie to tylko przeziębienie jest bo oprócz mocnwgo kataru i chrypki nic mi nie jest. Aby tylko troche zatoki bolą ale to przy katarze normalne u mnie. Temperatura najwieksza jaka mialam dzisiaj to rowne 37.tak że o czyms gorszym niz przeziebienie mowy nie ma. No chyba że mi się pogorszy to wtedy wezme bo juz wykupilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam się wieczornie.

Edzia trzymam mocno kciuki żeby jednak coś z tego wyszło.
Fabimama gratulacje . Super ze wszystko idzie dobrze. No i ciekawe co tam w twoim brzuszku się dzieje. To by była niespodzianka jak drugi dzidziol się tam ukrywa.

Onaonaona , jotka trzymam kciuki za wasze testy ;) same pozytywy chce widzieć ;)

U mnie jakoś dziwnie. Czuję że zbliżam się do owu. Ale co mnie zastanawia to wysyp na twarzy. Zawsze miałam przed okresem. Tym razem nie miała nic, za to po mnie wysypalo. Dziwne nigdy tak nie miałam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się wieczornie.

Edzia trzymam mocno kciuki żeby jednak coś z tego wyszło.
Fabimama gratulacje . Super ze wszystko idzie dobrze. No i ciekawe co tam w twoim brzuszku się dzieje. To by była niespodzianka jak drugi dzidziol się tam ukrywa.

Onaonaona , jotka trzymam kciuki za wasze testy ;) same pozytywy chce widzieć ;)

U mnie jakoś dziwnie. Czuję że zbliżam się do owu. Ale co mnie zastanawia to wysyp na twarzy. Zawsze miałam przed okresem. Tym razem nie miała nic, za to po mnie wysypalo. Dziwne nigdy tak nie miałam.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze jakas, ciekawa anomalia.. moze hakis dobry znaczek.

reklama
I tak porze ginekolog??? I co Ci powiedzial
U mnie zaczarowanaKicia jest 6 godzin roznicy co do Poslkiego czasu.Ginekolog powiedzial ze ten dlugi okres i plamienia jest spowodowane tym ze nie mialam owulacji,ze kazda kobieta dwa razy do roku nie ma owulacji tylko kazda przechodzi to inaczej.Przepisal mi megestrol zeby @ sie wyrególowala i za dwa tygodnie mam isc na sonogram.powiedzial ze to nic nie pokojacego,gorzej jak mi sie to zdarzy wiecej niz 2 razy w roku.

Do góry