reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paulenka a czemu zmniejszylas dawke a nie zostawiłaś całkowicie?

U mnie te boleści dzien w dzien jak na @..klucie... Wszędzie i w paxhwinach juz mnie irytuja strasznie i zaczelam sobie wkrecac ze moze chora na co jestem :errr: ehhhh no bo zeby co dzień ! Dziś 'cycki' ogladalam az zeza robiłam głupia ja ..no byly zylki..ale to chyba te co zawsze:-D

Chyba rozstrojenie mi dziś nie pomaga heee

Ola milego upojnego weekendu he
Hej,lekarz tak zadecydowal ze jak cykle sie normuja to teraz juz po 1tab I odstawic.

reklama
Dobrze cie rozumiem tez tak.mam. tez nigdy nie widze u siebie objawow o obliczaniu nie ma mowy.tez mam zapisanego dupka ale nie wiem czy go brac. Powinnam zaczac od jutra ale tak jakos nie mam przekonania. Zastanawiam aie nad ziolkami ojca sroki

Ja bylam w srode u gin mowie ze chcialabym skieeowanie na hormony a ona do mnie ze jak stac mnie na dziecko to moge se te badania prywatnie zrobic. Normalnie az sie zaczeslam. Powiedzialam jej kilka slow wyszlam i pieprzlam drzwiami.
Mieszkasz w moim miescie???? =D

zem3j44j4b8qvg9a.png

Dupha zablokuje owulacje wiec silla rzeczy ..monitoring w kazdym cyklu( tylko jak trafic jak nie ma objawow ovu i sa takie rozbierznosci miedzy jednym a drugim cyklem) po czym gin zaleci...oo dzis owulka to po jutrze dupek ..rozumiem ze tak to powinno dzialac dla tych szczegolnie ktorzy staraja sie o dzieci hmm

Dobrze cie rozumiem tez tak.mam. tez nigdy nie widze u siebie objawow o obliczaniu nie ma mowy.tez mam zapisanego dupka ale nie wiem czy go brac. Powinnam zaczac od jutra ale tak jakos nie mam przekonania. Zastanawiam aie nad ziolkami ojca sroki
Tez nigdy nie obliczam ani nie mierze ale teraz z ciekawosc przez pare dni mierze temp I mam powyzej 37stopni.. mysle ze moglam miewac pozne owulacje lub brak poniewaz mialam dlugie cykle nigdy krotkich

Dupha zablokuje owulacje wiec silla rzeczy ..monitoring w kazdym cyklu( tylko jak trafic jak nie ma objawow ovu i sa takie rozbierznosci miedzy jednym a drugim cyklem) po czym gin zaleci...oo dzis owulka to po jutrze dupek ..rozumiem ze tak to powinno dzialac dla tych szczegolnie ktorzy staraja sie o dzieci hmm
Mozliwe ze po odstawieniu duphastonu pojawila sie owulacja?

Beny trudno mi.doradzic co robic poniewaz bylam pewna ze mi pomoze a tu nic. Radzilabym Ci isc na monitoring zeby zobaczyc kiedy mniej wiecej owulacja nadchodzi. Zdania sa podzielone jedni mowia blokuje inni ze nie.

reklama
Do góry