reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Porod miałam wywoływany bo pojawiły sie skurcze częściowo rozwarcie i męczyło Malutkiego, tętno zaczynało spadać.
Termin porodu z OM mam na za dwa tyg
Moja koleżanka ma dzidzia z 8dc cyklu wiec teoretycznie wszystko może zaskoczyc
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png

atdc9vvjjmdvtt7b.png

To zmienia postać rzeczy :-) :) Jakbyście dotrwali do terminu to może ważyłby 4 kilo:errr:

@auslanderka i to rutynowe podejście jest najbardziej szkodliwe :crazy:

reklama
Z całym szacunkiem dla Twojego gina ale to co wziął za dziwny pęcherzyk z grubą otoczką, mogło być już ciałkiem żółtym :laugh2:
Oczywiście to tylko moja teoria ale potwierdza ją termin porodu. Interesuje mnie to osobiście bo prawdopodobnie ja miałam wczesną owulację. Według gina (lekarze kochają statystyki i szablonowe myślenie) zapłodnienie przed 10dc nie ma prawa skończyć się sukcesem, ponieważ macica nie ma jeszcze dość grubego endo. Kocham tą arogancję medyków wobec praw natury :laugh2:

O kurcze Hope... ja miałam pęcherzyk z grubą otoczką ;)
Na dodatek zanim wzięłam lek na torbiel i byłam na USG -> to ten pęcherzyk już w prawym jajniku był....
W sumie, to pisząc jak zupełnie nieoświecona kobieta, czy pęcherzyki mogą być wcześniej ;) zaraz po @ w 7DC ..:O ...co on tam robił ;)
Chyba się nieźle przestymulowałam ;)

Jak tam dzisiaj sie cZujesz kochana.. ja staram siw byc spokojna.. ja czekam na ten 19' to kupa czasu jeszcze =(
Po nocce w pracy i spaniu dwa razy po dwie godziny rozbita na maksa ale bogu dzięki dzisiaj wolne. Ja się testuję chyba 14 bo wtedy mi wypada termin @ no chyba że przyjdzie wczesniej no to sprawy nie ma. Ostatnio dostalam 2 dni przed terminem tak że zobaczymy.

Po nocce w pracy i spaniu dwa razy po dwie godziny rozbita na maksa ale bogu dzięki dzisiaj wolne. Ja się testuję chyba 14 bo wtedy mi wypada termin @ no chyba że przyjdzie wczesniej no to sprawy nie ma. Ostatnio dostalam 2 dni przed terminem tak że zobaczymy.
Ja 19tego to tydzien po tobie eh... szmacisko czasu.. pierwszy dzien w pracy po urlopie to zło!!!

Ja 19tego to tydzien po tobie eh... szmacisko czasu.. pierwszy dzien w pracy po urlopie to zło!!!
Taaa te urlopy to zdecydowanie za krótkie są. Ja w lipcu miałam to juź zdążyłam zapomnieć co to urlop hehe:happy: a w podbrzuszu mnie coś gniecie i takie jakieś ciągnięcie czuję....albo @ prxyjdzie o pare dni wcześniej albo.....no zobaczymy.

Taaa te urlopy to zdecydowanie za krótkie są. Ja w lipcu miałam to juź zdążyłam zapomnieć co to urlop hehe:happy: a w podbrzuszu mnie coś gniecie i takie jakieś ciągnięcie czuję....albo @ prxyjdzie o pare dni wcześniej albo.....no zobaczymy.
Ja wole zobaczyć =P kurde ja dzis powinnam miec owu. Ciekawa jestem co z tego wyniknie

reklama
Do góry